olesz77 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 ja bardzo chetnie rowniez sie pojawie ale najwczesniej kolo 17 ;(bo trza zobaczyc Kubice, a muszę dopchac się z Gniezna a to jakas dobra godzinka drogi , ale jakby co to jestem ZA . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 panowie nt spotow kaliskich rozmawiamy w odpowiednim watku, tamtez http://www.a4-klub.pl/smf/spociki_kaliszostrow_wtorek_220708_salon_audi_ignaszak-t20134.585.html przenioslem rozmowe nt spotkania w kaliszu ktos zainteresowany moglby tutaj nie zajrzec i przegapic ewentualny a to rzadkosc ogromna ostatnio.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 sorry master-sam bym przeniósł ale nie mam takiej władzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 sorry master-sam bym przeniósł ale nie mam takiej władzy luzik nie bedzie dzisiaj padac wiec spocik robimy na sw Jerzego, zaraz po wyscigu ok 16.oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 no i chyba niezła frekwencja była dzisiaj no i same caravany ... jak pomnijeszę to zdjęcia wrzucam do wątku z fotkami Komplet moich zdjeć mozna zleźć gdzieś tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/wielkopolskie/galeria_zdjec_i_filmow_ze_spotow_wielkopolskich-t30734.0.html Naklejki sa znowu u mnie .. teraz 2 tygodnie jestem w Poznaniu ... więc można sie umówić na odbiór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 witam panowie dzieki za wpolnego spota, bylo super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Musashi dzienks za VAG-owanko, było super ,a ile niespodzianek hahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deszcz Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Dzieki chłopaki za spotkanko, ja nowicjusz w klubie i wogóle w temacie Audi, ale jeszcze to nadrobie :) Dziekuje Musashi za VAG'owanko. Jako pierwszemu udało mi się załapać na Twoje dobrodziejstwo... Może na następne spotkanie, moja niunia nie będzie już 5cm krótsza :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Dzieki chłopaki za spotkanko, ja nowicjusz w klubie i wogóle w temacie Audi, ale jeszcze to nadrobie :) Dziekuje Musashi za VAG'owanko. Jako pierwszemu udało mi się załapać na Twoje dobrodziejstwo... Może na następne spotkanie, moja niunia nie będzie już 5cm krótsza :):):) gdybym nie wyslal jutro telefonu, przypomnij mi prosze. autko musisz koniecznie rozciagnac jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olesz77 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Ja rowniez dzieki za mile spotkanie w tak doborowym towarzystwie , Musashi dzieki za VAG - pomogles mi poznac blizej moja lalunie , teraz wiem ze "cialko" ma zdrowe tylko maly zabieg kosmetyczny i bedzie super Pepin dzieki za zdjecia. Wszystkim dzieki za super popoludnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulti Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Ja własnie zainwestowalem w nowe oponki yokohama decibel i załozyłem je na nowe felunie: Postaram się być na nastepnym spocie abyście zobaczyli jak wygląda w realu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 felgi konkret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Hmm, ja czekam na nowy model Advanti, może się skuszę. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4s4 Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Jedzie ktos w czwartek na giełde? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urbik Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Hej PAMPERKI od 28 lipca zaczynam urlopik więc w końcu wpadnę na spocik czy do Poznania czy też do Kalisza no i Pepin wezmę dla ciebie no i może nie tylko dla ciebie :beer1: Musashi nie dostanie bo mu chyba nie smakowało Pisać co ze spocikiem w niedzielę Iverson daj znać co z Kaliszem bo również wpadnę a to z tego powodu, że przez dwa tygodnie będę stacjonował w Jarocinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 urbik, piwko bylo super , wypite do grilka o spocie bedziemy myslec chyba na 2 tyg jakby ktos chcial, w tym tygodniu odbieram najlejki foliowe na tyl auta bede mial ich wiecej, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 panowie to może dojdzie w koncu do tego grila co się kiedyś umawialiśmy .Moja propozycja jest cały czas aktualna Spocik powiazany z Grilowankiem i może siatkóweczka ,boisko na miejscu przy chacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urbik Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 duluki co z Sobieszowem ? Wpłaciłeś sianko Nie wspomnę o Musashim :gwizdanie: Pepin już jest na liście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basen Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Kiedy nastepny spocik?? Chcialbym zawitac i sie przywitac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 duluki co z Sobieszowem ? Wpłaciłeś sianko Nie wspomnę o Musashim :gwizdanie: Pepin już jest na liście ja mam nadzieje zaraz tez bede na liscie, kasa w drodze, o ile oczywiscie organizator :gwizdanie: bedzie wyrozumialy, ja po urlopie przysnalem. Kiedy nastepny spocik?? Chcialbym zawitac i sie przywitac nastepny zapowiadacz spotowej obeznosci, jak tam pociecha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi