Pepin Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Jadąc ostro 9l czas 3,5h ja nie będę mówił ile można spalić jadąc ostro .. choć i tak są lepsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 no i właśnie z tym delikatnym operowaniem gazu jest ciekawie, bo szkoła ekonomicznej jazdy mówi, żeby rozpędzać się szybko, wciskając ok 3/4, dojść do założonej prędkości i z taką prędkością jechać. jak znajdę link to wrzucę. powiem tylko, że przy zmianach przy ok 2000-2500RPM z długim, powolnym rozpędzaniem się miałem 21 w mieście a teraz spokojnie utrzymuję 19,5 http://www.motonews.pl/skoda/news-2176-eco-driving-po-polsku.html http://www.szkola-auto.pl/eco_hity_i_mity.php http://www.szkola-auto.pl/eco_12_zlotych_zasad.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 mi tez się nie chce oszczędzać, bo jak jeżdżę normalnie to między 5,5 - 6 się mieszczę zawsze jeszcze więcej niż 7 mi się nie zdarzyło na trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Jadąc ostro 9l czas 3,5h ja nie będę mówił ile można spalić jadąc ostro .. choć i tak są lepsi Ostro, ale z rozsądkiem Mój rekord to 16l w 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 wszystkim mlody gratulacje widze ze tez kupiles rozowy sweterek jaka kropke dla mnie?? to nie dezercja tylko zwykla niemoc... jedno spotkanie mi sie troche przedluzylo... ale juz pisalem ze w ramach zadosc uczynienia dorzucam flaszke do spotowego zbioru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 co Wy tak o tym spalaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 czym się rózni nawigacja: 8P0919884_AD_EUE od 8P0919884_AA_EUE ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 czesc gratuluje rozu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 I wiesz co... Gratuluję i takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 mlody teraz jesteś dojrzałym człowiekiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 albo mam wrazenie albo mnie wszyscy ignoruja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 albo mam wrazenie albo mnie wszyscy ignoruja... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 mlody teraz jesteś dojrzałym człowiekiem jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 albo mam wrazenie albo mnie wszyscy ignoruja... :gwizdanie: co sobie gwizdasz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 albo mam wrazenie albo mnie wszyscy ignoruja... masz wrażenie tylko ..... kogo jak kogo ale Ciebie nie można ignorować [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 14:39_________________________________________________ albo mam wrazenie albo mnie wszyscy ignoruja... :gwizdanie: co sobie gwizdasz :gwizdanie: a piosenkę nuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 albo mam wrazenie albo mnie wszyscy ignoruja... masz wrażenie tylko ..... kogo jak kogo ale Ciebie nie można ignorować dobry wlew nie jest zły :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 a mlodzik jaki śmiały od razu się zrobił [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 14:42_________________________________________________piękna pogoda więc na spacer trzeba iść :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 a mlodzik jaki śmiały od razu się zrobił bo przez komputer jestem śmiały, ale w REALU sam wczoraj widziałeś jaki nieśmiały jestem [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 14:51_________________________________________________spadam do wanny, do później :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 a przy okazji .. widział ktoś nikuśia dzisiaj może ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi