nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 No zimno tam było... trzeba się było potem rozgrzać a już jeden podłokietnik złamany od fiku miku wez ja gdzie indziej a nie w aucie bo straty sa jak sam widzisz [br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 22:44_________________________________________________ mlodzik za nim my tu byliśmy to Warren już wymiatał posty ale w tamtych czasach byl jeden post na tydzien :polew: :good: jeszcze jakis rok temu, tak to sobie raczkowalo, a po prawie 2 latach istnienia, ekipa zalapala klimat hehe i to wszystko dzięki nam!! sie znaczy nam wszystkim tu obecnym!!! (jedynie ten Madas to taki Cichy i nigdy nic nie pisze :polew: madas to w ogole taka cicha myszka... :gwizdanie: statystyki mowia same za siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Podłokietnik w Kinepolis czy A4 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Kurcze nike21, w kinie za dużo ludzi... zatem straty wkalkulowane (za 2 tyg przywiozę "farelkę") VARIO - te w kinepolis są niezłe, nawet z miejsce na pitko tylko hmm "mocowanie" do B6 nie pasuje, nie wiem jak w B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 madas26 link=topic=16926.msg750273#msg750273 date=1235942983] mlodzik za nim my tu byliśmy to Warren już wymiatał posty :naughty no właśnie i w ogóle na spoty nie jeździ, bo ponoć taki nieśmiały :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 madas to w ogole taka cicha myszka... :gwizdanie: statystyki mowia same za siebie zgadza się nie mogę się przebić do Was z moim ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deni$ Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Ah samochodzik u mechanika Mala kontrola przed wyjazdem Hehe to na kiedy ten wyjazd na pintball ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 zgadza się nie mogę się przebić do Was z moim ja po prostu nie bądź już taki nieśmiały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Ah samochodzik u mechanika Mala kontrola przed wyjazdem Hehe to na kiedy ten wyjazd na pintball ?? spokojnie ustalamy a 15.03 będziesz na spocie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Hehe to na kiedy ten wyjazd na pintball ?? na wiosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Ide sobie zrobić kakao, podać komuś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deni$ Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 hehe tak bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Ide sobie zrobić kakao, podać komuś ?? ooo Ty też ...pozdrów Madzię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Ide sobie zrobić kakao, podać komuś ?? nie lubie ale może być piwo bo mnie sie kończy :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Ide sobie zrobić kakao, podać komuś ?? wole Lecha Pilsa co zreszta czynie... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Ide sobie zrobić kakao, podać komuś ?? wole Lecha Pilsa co zreszta czynie... :gwizdanie: ja mam akuraż żubra bo od taty dostałem ostatnio :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 ochlapusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 kakao na noc jest bardzo dobre wiec juz je koncze i lece do wyrka cos obekrzez w tv i spac do jutrzyska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 ochlapusy ty też kakao piłeś, a do Ciebie kakao to jak dla nas piwo [br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 22:52_________________________________________________ kakao na noc jest bardzo dobre wiec juz je koncze i lece do wyrka cos obekrzez w tv i spac do jutrzyska narka Paweł i pamiętaj o zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 ochlapusy ty też kakao piłeś, a do Ciebie kakao to jak dla nas piwo [br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 22:52_________________________________________________ kakao na noc jest bardzo dobre wiec juz je koncze i lece do wyrka cos obekrzez w tv i spac do jutrzyska narka Paweł i pamiętaj o zlocie dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 narka Paweł i pamiętaj o zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi