Nosb Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Buba tak kminie ze jak Ci nie pasuja te sprezyny to chetnie przyjme spowrotem to zawieszenie i sprzedam dalej
Buba Opublikowano 30 Października 2010 Autor Opublikowano 30 Października 2010 destrukcji ciag dalszy Okazalo sie ze mam kierownice powietrza z RSa A oto prawdopodobny sprawca dziwnego dzwieku silnika jak sie nia kreci w rekach to robi hrrrrr hrrrr hrrrr wiec jest duza szansa ze to ta ...ebana rolka. A tutaj jego nastepca :> Dzisiaj pierwsze jazdy od momentu zakupu jak poskaladam do kupy calosc
moskal Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 dobrzre ze masz drugie auto
Buba Opublikowano 30 Października 2010 Autor Opublikowano 30 Października 2010 dobrzre ze masz drugie auto juz niedługo niestety wiec musze sie spinac z robota
Wujek141 Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 No no zajedwabistaa Taak srebrne relingi i bd wymiatać Szerokości kolego !! :gwizdanie:
Kolkov Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Rico dawaj te foty tylko z dopiskiem Dla ludzi o mocnych nerwach
Buba Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 No i przyczyna walenia w silniku znaleziona. W zyciu bym sie nie spodziewal przyczyny. Po raz kolejny utwierdzam sie w przekonaniu ze nikomu nie mozna wierzyc. Oto caly sprawca zamiesznia A tutaj miejsce w ktorym walil Po dostaniu sie do rozrzadu okazalo sie ze pasek ma ok 1-2cm luzu W rorzadzie pan wymienil pompe wody, pasek, napinacz i ten badziew ze zdjecia. Jednak nie wymienil rolek. Obie byly prawdopodonie regenerowane bo walil z nich smar. To ustrojstwo laczy napinacz z jedna z rolek. Nie byl nawet przykrecony bo palcami odkrecalem. Prawdopodobnie przez to byl rozrzad o jeden zabek przestawiony. Dlatego zawsze nalezy w nowym aucie wymieniac rorzad !!! Dzisiaj caly wieczor robilismy A po odpaleniu fury CISZA
slepy Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 no i gra , mówisz że zaczniesz w końcu upalać sucz
Buba Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 no i gra , mówisz że zaczniesz w końcu upalać sucz jutro skladanie do kupy, odpowietrzanie hebli i moze sie w koncu przejade ;(
PIXI Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 no i gra , mówisz że zaczniesz w końcu upalać sucz jutro skladanie do kupy, odpowietrzanie hebli i moze sie w koncu przejade ;( Ale najpierw zatankuj bo Ci do Żwirek nie starczy
Buba Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 no i gra , mówisz że zaczniesz w końcu upalać sucz jutro skladanie do kupy, odpowietrzanie hebli i moze sie w koncu przejade ;( Ale najpierw zatankuj bo Ci do Żwirek nie starczy
PIXI Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 A tak na poważnie .... teraz to ten silnik pięknie "mruczy" Co robi oszczędzanie na rozrządzie
Buba Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 A tak na poważnie .... teraz to ten silnik pięknie "mruczy" i co robi oszczędzanie na rozrządzie mruczal to bedzie jak sie za wydech zabiore
Kolkov Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 mruczal to bedzie jak sie za wydech zabiore wtedy to on będzie darł ryja
plastuch Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 bedzie mruczal Ta u Danielka na przelocie jak jechaliśmy 60km\h siedząc z tyłu nie słyszałem co do mnie mówił A przy bucie nie wiedziałem jak się nazywam
Buba Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 bedzie mruczal Ta u danielka na przelocie jak jechaliśmy 60km\h siedząc z tyłu nie słyszałem co do mnie mówił A przy bucie nie wiedziałem jak się nazywam przelot mi nie potrzebny bo autem jezdze codziennie 70km
plastuch Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 bedzie mruczal Ta u danielka na przelocie jak jechaliśmy 60km\h siedząc z tyłu nie słyszałem co do mnie mówił A przy bucie nie wiedziałem jak się nazywam przelot mi nie potrzebny bo autem jezdze codziennie 70km E... to co to jazda
Rekomendowane odpowiedzi