moskal Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Nie wiem co wy chcecie od tych szyb? nie wyobrażam sobie tego auta bez sciemy szyb. moja szkoła
Buba Opublikowano 10 Października 2010 Autor Opublikowano 10 Października 2010 Ciemne szyby to dla mnie podstawa ze wzgledow bezpieczenstwa bo stracic szybe to nie problem w warszawie
michu93 Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 szyby to albo wszystkie bardzo delikatnie - tak ze 15-20% albo w ogóle TYM BARDZIEJ w czarnym ale to tylko moje zdanie
Dev Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 albo masz zj**.....y miernik do lakieru albo była cała malowana 0.280 to dwie powłoki felgi nie sa głupie, mi sie podobaja ogólnie autko czad !!!!!
Kowi87 Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 szyby to albo wszystkie bardzo delikatnie - tak ze 15-20% albo w ogóle TYM BARDZIEJ w czarnym ale to tylko moje zdanie Co ty michu opowiadasz, kupisz czarne auto zrozumiesz dlaczego szyby powinny być w nim czarne, dla mnie to plus przednie zrobi, chrom zostawi i niezły kontrast będzie ja bym nie ruszał tych lusterek, z tego co widać to obudowy in-pro wiec to lipą nie trąci :gwizdanie: Jak bys carbony załadował to może był bym chętny na te szczotkowe alu
Reggi Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 I ten carbonu to oryginalnego tez nie ma :gwizdanie: :gwizdanie: Nie zawsze jest węgiel..u Norbiego w Es..były takie same [br]Dopisany: Październik 10, 2010, 12:34:06 _________________________________________________ Jutro następna przyleci do Wawy :naughty: :kox: Kto kurna znowu ?????
michu93 Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 kowi - mieliśmy kilka czarnych aut ja ogólnie nie toleruję za bardzo czarnych szyb, jak już to tylko delikatnie
Dev Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 myslałem ze juz masz nowa parówę :mysli:
Reggi Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Kto kurna znowu ????? ja TY to wiem..myślałem, że ktoś jeszcze
Tzieland Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Gratuluje zakupu Oby służyła jak najdłużej, oczywiście bezawaryjnie, no i czekamy na rozwój wydarzeń
Wandej Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Piękna sztuka Teraz na spoty warszawskie to z motorem poniżej 2L wstyd przyjeżdzać
sołtys85 Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Gratuluje zakupu Ja bym te lustra wywalił i wsadził w lakierze bo festyniarsko wyglądają i są za bardzo krzykliwe. Relingi w chromie będą czaderskie!!! Wolną chwilą zapodaj zdjęcia foteli. Fis dobrze świeci? Zmieniasz radio czy zostaje ori bo może bym sie skusił na ori bo wkurza mnie wyjmowanie i wkładanie panela.
pitman Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Mi akurat lusterka w chromie się podobają pasują do chromu przy szybach i na grillu Jedyne co bym zmienił to felgi i grill na S4
Rafal_ Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 fajna tylko te felgi... takie se
.i.KALI.i. Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 No no no Fajna czarna sucz. Felgi mi sie podobaja, lusterka bym zostawil do tego relingi srebrne i bedzie ładnie. Chyba ze chcesz isc całkiem w czern. Gratulacje! :>
Buba Opublikowano 10 Października 2010 Autor Opublikowano 10 Października 2010 albo masz zj**.....y miernik do lakieru albo była cała malowana 0.280 to dwie powłoki felgi nie sa głupie, mi sie podobaja ogólnie autko czad !!!!! zgadza sie ze dwie powloki, wszystko jest w normie
T-żółw Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 gratuluje każdemu kto kupuje audi z quattro audi bez q to...zwykłe, przeciętne auto szkoda, że nie ma 4 kołek z tyłu...taki goły jakiś
pitman Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 ........zapomniałem zmień antenę koniecznie bo jest
Rekomendowane odpowiedzi