Reggi Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 nie musi być wcale DOT4, wystarczy spirytus i schodzi :> A to rzeczywiście kupiłeś najtańszego paścia
Buba Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Opublikowano 1 Maja 2011 wrzuc jakis filmik jak jezdzi.... :kox: :kox: Dźwięk ikarusa
Dev Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 :good: :good: :good: :good: :good: ostatni filmik wymiata dzwiekiem :good:
Nosb Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 no zrob szczegolnei boost i najlepiej na pb po resecie ecu ( odlacz na troche aku )
Buba Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Opublikowano 2 Maja 2011 ależ to idzie :shocked: nie idzie, dzisiaj sprawdzałem boost po wymianie DVłek i wyszło 0.4 rozerwało gumę przy przepustnicy wywaliłem środkowy, przejechałem 300km i wsadzam z powrotem, bania mnie tak napierdala że szok, nie wiem jak moskal bez niego jeździ
moskal Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 nie wiem jak moskal bez niego jeździ moskal nie jest c*pom a tak powaznie to jak gdzies jade wkładam pierzyne do bagażnika - troche wytłumi
Buba Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Opublikowano 2 Maja 2011 do 3 tys buczy w środku, powyżej przestaje, jak wracałem z Mławy nie nie mogłem jechać wolniej niż 160 nie jest to jakaś tragedia na krótkie przeloty ale jak w trasie to masakra
moskal Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 ależ to idzie :shocked: na którym filmiku zauwazyłeś ze ona "idzie" ???
Buba Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Opublikowano 2 Maja 2011 ależ to idzie :shocked: na którym filmiku zauwazyłeś ze ona "idzie" ??? ten kawałek gumy kosztuje 50zł
rafalekx Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 a tak powaznie to jak gdzies jade wkładam pierzyne do bagażnika - troche wytłumi dobre
MARCIN607 Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 ależ to idzie :shocked: na którym filmiku zauwazyłeś ze ona "idzie" ??? na pierszym
moskal Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 ależ to idzie :shocked: na którym filmiku zauwazyłeś ze ona "idzie" ??? na pierszym no to Ci powiem ze sie mylisz
MARCIN607 Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 ależ to idzie :shocked: na którym filmiku zauwazyłeś ze ona "idzie" ??? na pierszym no to Ci powiem ze sie mylisz może i tak ale jak dla mnie pieruńsko fajnie się zbiera
Buba Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Opublikowano 2 Maja 2011 Buba, jaka cena DV-ek jeśli można wiedzieć 138zł sztuka
Rekomendowane odpowiedzi