Gość Damian A4 Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 "Sprężyny Vogtland -40 + jakieś amorki o krótszym skoku" Mam to i na 18" szału nie ma - wrzuciłem zdjęcie na Battalion Bierz FK
Armi Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 albo AP (to nie to samo co chińskie gwinty z niemiecką nazwą). niżej nie schodź, będziesz się wkurzał że masz miękki gwint _________________________________________________ W sumie ja bym wziął AP - produkowany jest przez KW :gwizdanie:
Buba Opublikowano 18 Września 2011 Autor Opublikowano 18 Września 2011 Ap najbardziej za mna przemawia ale szukam opinii o reszcie
Buba Opublikowano 18 Września 2011 Autor Opublikowano 18 Września 2011 a KW? a czytasz ze zrozumieniem?
Armi Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 a KW? A post Buby czytaliście czy tylko ankietę?
A-rek Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Buba masz S4 więc jak cię nie stać na pożądny gwint to olej jakieś tam półśrodki, ja polecam Bilstein.
Buba Opublikowano 18 Września 2011 Autor Opublikowano 18 Września 2011 Buba masz S4 więc jak cię nie stać na pożądny gwint to olej jakieś tam półśrodki, ja polecam Bilstein. dlaczego półśrodki? Ja nie potrzebuje wyczynowego KWv3 czy Pss9 czy innych wynalazków za tysiące złotych bo auto nie jest na tor tylko do codziennej jazdy. jakbym miał kupić nowe KWv1 to wole dorzucić tysiaka lub dwa i mieć graty na 450KM
Kowi87 Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 A skad targasz tego AP jak cos bo ja obecnie myśle nad supersportem tylko czekam aż euro zejdzie do normalnych cen
Buba Opublikowano 18 Września 2011 Autor Opublikowano 18 Września 2011 W lomiankach jest koles co ma te gwinty. Ma jeszcze apex'a ale o tej firmie juz w ogole nie ma opini. Cena 100 zl mniejsza chyba. Moze jak wezmiemy dwa to zejdzie z ceny :gwizdanie:
Gość Damian A4 Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Buba masz S4 więc jak cię nie stać na pożądny gwint to olej jakieś tam półśrodki, ja polecam Bilstein. dlaczego półśrodki? Ja nie potrzebuje wyczynowego KWv3 czy Pss9 czy innych wynalazków za tysiące złotych bo auto nie jest na tor tylko do codziennej jazdy. jakbym miał kupić nowe KWv1 to wole dorzucić tysiaka lub dwa i mieć graty na 450KM No sorry stary, ja się nie znam ale za te pieniądze (wartośc gwintu + 3 tyś) czyli 4/5tyś nie kupisz gratów na 450PS
Krycha Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 weź szukaj używanego kw lub hr bo to najczęściej się trafia i nie kombinuj
Reggi Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 weź szukaj używanego kw lub hr bo to najczęściej się trafia i nie kombinuj Tylko gdzie tego szukac Wypadało by trafic na jakiegoś julka co kupił auto w DE na gwincie i w kraju to on chce komfortu na 15 calach i sprzedaje.. ale to takie okazje do quattro to raz na sto W ogóle to takie amory używki da rade zregenerowac ?
A-rek Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 W ogóle to takie amory używki da rade zregenerowac ? oczywiście
Buba Opublikowano 19 Września 2011 Autor Opublikowano 19 Września 2011 Buba masz S4 więc jak cię nie stać na pożądny gwint to olej jakieś tam półśrodki, ja polecam Bilstein. dlaczego półśrodki? Ja nie potrzebuje wyczynowego KWv3 czy Pss9 czy innych wynalazków za tysiące złotych bo auto nie jest na tor tylko do codziennej jazdy. jakbym miał kupić nowe KWv1 to wole dorzucić tysiaka lub dwa i mieć graty na 450KM No sorry stary, ja się nie znam ale za te pieniądze (wartośc gwintu + 3 tyś) czyli 4/5tyś nie kupisz gratów na 450PS nowy gwint KW ok 4k Graty na 450KM 6-7k weź szukaj używanego kw lub hr bo to najczęściej się trafia i nie kombinuj szukam od kilku miesięcy i nie mogę znaleźć do FWD to nie problem ale do Q to masakra gadałem z kilkoma osobami i chyba AP wyląduje. Jeżdżą w Polsce fury i na świecie na tym i nikt nie narzeka. Jest nowy i ma gwarancję i pewność że nie zacznie lać za miesiąc. Regenerować można. Ceny od 250zł- 350zł za sztukę tylko to już nie będzie to samo i za tą cene wole coś nowego z gwarancją.
Rekomendowane odpowiedzi