medik Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 no offence Mediku (nie chce pavulonu na spocie ;() za późno.... :gwizdanie: Buba zderzak ten tani zgarnąłeś ?
Buba Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Opublikowano 15 Listopada 2011 no offence Mediku (nie chce pavulonu na spocie ;() za późno.... :gwizdanie: Buba zderzak ten tani zgarnąłeś ? nie ten co na allegro wisiał[br]Dopisany: 15 Listopad 2011, 09:51_________________________________________________ dziwnie ten grill wygląda - przynajmniej na zdjęciach wiem, ale to auto cale jest dziwne więc pasuje do całości
Flyer Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 (zresztą póki co to tylko Ty i krycha się zoreintowaliście) no i nie trzeba malować ramki i ja... bo sie naogladalem go na forum sida
Buba Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Opublikowano 15 Listopada 2011 najbardziej sie wkurwiłem bo mi BMC sprzątnęli sprzed nosa...
Buba Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Opublikowano 15 Listopada 2011 dolot? za ile byl? dobra kasa ale może będzie następny niedługo
LCQ Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 ładnie wygląda ten grill, ale co z RSa to z RSa , ten BMC był na RF?? szczerze to Ci nie potrzebny, osobiście sprawdziłem kombinacje dolot seria/dolot+ wkładka K&N/wywalona pucha, obudowa od Sida, stożek ITG, dupohamownia powiedziała że wkładka i ITG lepiej wypadają w szczególności w wyższych obrotach, znowu seryjny filter lepiej zbiera furę z dołu, tego nawet się spodziewałem
Buba Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Opublikowano 15 Listopada 2011 Sprawdzalem BMC na hamowni czy tylko odczucia wlasne po jezdzie?
Gracjan Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 LCQ, na czym teraz jeździsz ? K&N czy ITG ?
Buba Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Opublikowano 15 Listopada 2011 Zawsze mi sie wydawalo ze najlepsza opcja to wlasnie wkladka ITG lub K&N. Seryjny dolot najlepszy tylko dobry filterek do tego. BMC jako jedyny ma przyrost mocy (przynajmniej producent tak deklaruje)
LCQ Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 nie sprawdzałem na hamowni, mam stożek ITG, nie wkładkę, teraz ma serie włożoną (seryjny filter wylatuje i włożę na razie K&N chyba), prawda jest taka że dopiero po konkretnym strojeniu i kilku modach jest spora różnica
Buba Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 Nie rozumiem. To masz stozek czy seryjna puszke
Dev Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 stożek w seryjnej puszce.... :polew: :polew:
Flyer Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Nie rozumiem. To masz stozek czy seryjna puszke ma wszystko
CoLo Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 Zawsze mi sie wydawalo ze najlepsza opcja to wlasnie wkladka ITG lub K&N. Seryjny dolot najlepszy tylko dobry filterek do tego. BMC jako jedyny ma przyrost mocy (przynajmniej producent tak deklaruje) AMSOIL moze byc dobra opcja...statnio sprawdzalem u siebie i wykazuje dobra filtracje mimo, ze nie jest nasaczany olejkami.
sołtys85 Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Zawsze mi sie wydawalo ze najlepsza opcja to wlasnie wkladka ITG lub K&N. Seryjny dolot najlepszy tylko dobry filterek do tego. BMC jako jedyny ma przyrost mocy (przynajmniej producent tak deklaruje) AMSOIL moze byc dobra opcja...statnio sprawdzalem u siebie i wykazuje dobra filtracje mimo, ze nie jest nasaczany olejkami. A w jakiej skali mierzy sie filtrację w domowych warunkach? Ja jak wymieniam filtr powietrza to poatrze sobie na stopien zabrudzenia ale ile przez niego przeleciało to nie mam bladego pojęcia.
CoLo Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Zawsze mi sie wydawalo ze najlepsza opcja to wlasnie wkladka ITG lub K&N. Seryjny dolot najlepszy tylko dobry filterek do tego. BMC jako jedyny ma przyrost mocy (przynajmniej producent tak deklaruje) AMSOIL moze byc dobra opcja...statnio sprawdzalem u siebie i wykazuje dobra filtracje mimo, ze nie jest nasaczany olejkami. A w jakiej skali mierzy sie filtrację w domowych warunkach? Ja jak wymieniam filtr powietrza to poatrze sobie na stopien zabrudzenia ale ile przez niego przeleciało to nie mam bladego pojęcia. spojrzec czy cos jest za filtrem ? przejechac palcem czy jakis brud osiadl ? spojrzec na stan lopatek turbo ? takie tam domowe
Buba Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Opublikowano 19 Listopada 2011 przekonałeś mnie co do sprawdzania łopatek
sołtys85 Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 przekonałeś mnie co do sprawdzania łopatek Jutro zerknę na swoje może tak wolno sie obracają, że bród osiada :gwizdanie:
LCQ Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Buba 1) seryjny dolot ze zwykłym filtrem 2) wkładkę K&N 3) filtr stożkowy ITG z obudową od SID stożek w seryjnej puszce.... :polew: :polew: tu kolego byś się zdziwił, bo miałem montować AWE S-Flow pozdro
Rekomendowane odpowiedzi