Dev Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 widze ze wiecej czasu spedzasz przy kompie niz w garazu. Daj znac co dzialamy z VCDS-em bo kolega chce pozyczyc na pare dni
Buba Opublikowano 15 Października 2010 Autor Opublikowano 15 Października 2010 widze ze wiecej czasu spedzasz przy kompie niz w garazu. Daj znac co dzialamy z VCDS-em bo kolega chce pozyczyc na pare dni garazu nie mam wiec nie mam gdzie siedziec siedze na zajeciach wiec a ze sa nudne to trzeba cos robic :gwizdanie:
.i.KALI.i. Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 do turbin sie nie dostaniesz bez wyciągania silnika. one sa przecież przy przegrodzie z tyłu, głęboko schowane. Jak coś to w Legionowie mam mechanika, który ogarnia moją eSe, silnik wyciągał 2-3 razy u mnie i ogólnie wie o co chodzi także możesz się odzywać do niego. Chyba, że masz już kogoś.
Buba Opublikowano 15 Października 2010 Autor Opublikowano 15 Października 2010 do turbin sie nie dostaniesz bez wyciągania silnika. one sa przecież przy przegrodzie z tyłu, głęboko schowane. Jak coś to w Legionowie mam mechanika, który ogarnia moją eSe, silnik wyciągał 2-3 razy u mnie i ogólnie wie o co chodzi także możesz się odzywać do niego. Chyba, że masz już kogoś. Myself Wiem ze najlepszym rozwiazaniem byloby wyjecie silnika bo wszystko widac jak na dloni ale musi byc jakis sposob zeby sie do nich dostac. Na razie uklad hamulcowy idzie do zdjecia bo to najwazniejsze, reszta moze jezdzic
Flyer Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 najwazniejsze to IMO to klekotanie :gwizdanie:
Buba Opublikowano 15 Października 2010 Autor Opublikowano 15 Października 2010 wzielismy stetoskop i nie jest to glowica ani dol silnika wiec nie jest zle wstepnie wychodzi ze lozysko pompy wspomagana ale dopiero po zdjeciu przodu zobaczymy dokladnie jeszcze zobacze kompresje i cisnienie oleju dla pewnosci [br]Dopisany: 15 Październik 2010, 11:49_________________________________________________wyjalem ECU i na szczescie jest z eSy, tyle dobrego wiec jest szansa na moc zadnego aliena nie widac zeby byl przylutowany
Nosb Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 zdejmij pasek wielorowkowy i bedziesz wiedzial czy stuka z silnika czy z innych rzeczy ( altek , pompa , wisko itp ) . Proste. Buba jak wpadniesz do mnie to mam z 3 rozne wiruski sprawdzone BTW chyba bede potrzebowal dwa wtryskiwcze. Podalbys no mi ich nr na PW i cene BTW : po co do tej turbiny ? Jak uwazasz ze masz czas i nerwy to auto do gory , sanki w dol i gimnastykuj sie ... ale mniej wkurwiajace na 100% wyjecie calego silnika
Buba Opublikowano 16 Października 2010 Autor Opublikowano 16 Października 2010 wrzuce foto jak ona wyglada, nie wiem czy to po c**jowym montazu polecial olej ale jest mokra a nie lubie jak nie wiem co jest grane i mam niepewne auto w trasy[br]Dopisany: 15 Październik 2010, 23:05_________________________________________________Pany mogłby mi ktos VT zrobic tych felg co sa na aucie ?? Padła propozycja zostawienia ich ale z czarnym srodkiem i srebrnym rantem
Michał Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 Pany mogłby mi ktos VT zrobic tych felg co sa na aucie ?? Padła propozycja zostawienia ich ale z czarnym srodkiem i srebrnym rantem mat i połysk
bajk Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 Słabe te felgi - malowanie im nie pomoże
binio-stg Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 EE, całkiem nieźle wyglądają z czarnym środkiem
Reggi Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 Słabe te felgi - malowanie im nie pomoże Otóż to
Buba Opublikowano 16 Października 2010 Autor Opublikowano 16 Października 2010 faktycznie lipa, wyglada jak golf
michu93 Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 faktycznie lipa, wyglada jak golf ty się łodczep łod golfa..
T-żółw Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 gratuluje kolejnemu posiadaczowi
Flyer Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Jakbys chcial zmienic obudowy na czarne - to mam 2 szt w Twoim kolorze
Buba Opublikowano 18 Października 2010 Autor Opublikowano 18 Października 2010 Jakbys chcial zmienic obudowy na czarne - to mam 2 szt w Twoim kolorze jakie obudowy??
Buba Opublikowano 19 Października 2010 Autor Opublikowano 19 Października 2010 aaaa nie wiem narazie nie przejmuje sie wygladem zewnetrznym :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Październik 2010, 16:21_________________________________________________No i przyczyna braku boosta znaleziona (jezeli 0.8bara mozna nazwac brakiem) Mam nadzieje ze to jedyna dziurka i teraz bedzie 1.1 bara Poxipol w reke i wracamy do garazu
moskal Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Mam nadzieje ze to jedyna dziurka i teraz bedzie 1.1 bara to mozemy stawać na kresce :naughty: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi