siniakTDI Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Panowie mamy nowego/starego klubowicza Wrocil do A4 Pucuj sie judaszu nawrocony Nosb ty mnie chyba z kimś mylisz Ja na ostatnim spocie byłem ale Ciebie niestety tam nie widziałem , chociaz sie zapowiadałeś.
Nosb Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Nie o tobie kolego mowa Kupil sE dzisiaj cwaniaczek 1,8TQ Judaszku no wychyl sie
Krycha Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Cicho być łysy Nie ma z czym to się nie wychlam
Nosb Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 wyglancuj i zrob fote z d*py strony hehe nie no zarcik pucuj pucuj
Krycha Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 wyglancuj i zrob fote z d*py strony szyderca :gwizdanie:
plastuch Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 To jak działamy cos z tym spotem?? ja opuściłem ostatni ale kolejnego to sobie nie wydaruje!! Może niedziela??
Tposejdon Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 No jak najbardziej tylko masz na myśli tą niedzielę za tydzień? bo tu koledzy coś wspominali że bardziej za tydzień chyba pasuje.. co wy na to?
huzio00 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 ja też bym był za niedzielą za tydzień
plastuch Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 hm no raczej następna niedziela albo sobota wieczorkiem
Tposejdon Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 to co pasuje wszystkim przyszła niedziela koło 17..18? teraz gdzie jedziemy? może na ta Cedzyne jest tam sporo cienia a w takie gorące dni to chyba podstawa.? no chyba że sie na plaże wbijemy i do wody hehe
plastuch Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 a jednak zmieniłem zdanie!! Właśnie wruciłem z mostek i proponował bym jednak spotkać się o wcześniejszej porze dnia i woda gryl i kiełbachy Niekoniecznie muszą być to mostki ale jeżeli będzie ciepło i słonecznie to namawiam na taką formę rekreacji
Nosb Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Mojej panny nie widziales ? Puscilem ja na samopas haha Kurde na mostkach to nawet nie ma auta gdzie postawic teraz
plastuch Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Mojej panny nie widziales ? Puscilem ja na samopas haha No to kurde żut beretem masz i niepodpiłeś A powiem Ci że było dużo Niewiast i nieogarniałem Kurde na mostkach to nawet nie ma auta gdzie postawic teraz O i właśnie dlatego proponuje ekipe zebrać tak po wczesnym obiedzie, zanim amatorzy słonecznych kompieli licznie przybędą
Doman13 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 A jaka tam woda na mostkach jest? Można do niej wchodzić? sanepid dopuścił. Bo jak będę i woda jest ok to nie odmówię sobie przepłynięcia tam i zpowrotem A i ja proponuję godzinę 17-18 wtedy wszycy się już zwijają a woda jest nagrzana i ciepła...
dudi75 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 18 to troszke za puzno no chyba ze chcecie komary nakarmic
Nosb Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Mozna plywac normalnie. Sek w tym ze tam nawet przed poludniem sa tabuny ludzi Co nie przejezdzam to tlok
suhy Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Panowie:D To wkońcu kiedy i gdzie:) Myślę że bym zawitał
Tposejdon Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 kiedy już wiadomo za tydzień w weekend tylko jaki dzięń konkretnie no i miejsce trzeba wybrac.. zapowiada sie ładny spocik także miejsce ważna rzecz żeby miały sie gdzie nasze OOOO rozstawić
Rekomendowane odpowiedzi