suhy Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Taa:D popatrz:D b5 1.8 i 2000r;d pamiętam tą akcję;d : Nosb postanowił właśnie obadać next polifta a ten widząc Nosba uciekł;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_kkk Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 To ty uciekles jak biegalem ze srubokretem i szukalem poliftow ? Widziałem, że ostro zabrałeś sie za rozbieranie juz jakiegoś auta i ciekaw bylem co z tego wyjdzie, ale bylem umówiony na 17 a mailem do przejechania jeszcze prawie 100km. Dobrze że "uciekłem" bo przez te mgły ledwo na czas dojechałem. Udało się chociaż sprawdzić licznik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzio00 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Ja mam kilka fotek ale pstrykane fonem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 tyle ładnych dupeczek w jednym miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 no uda wkoncu sie zebrac dobra ekipa tylko teraz pytanie kiedy nastenpy taki wilki spocik bedzie. Grzanek podaj mi te numery do czujnika poduchy zebym mogł sobie zamówić te plastkiowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Taa:D popatrz:D b5 1.8 i 2000r;d pamiętam tą akcję;d : Nosb postanowił właśnie obadać next polifta a ten widząc Nosba uciekł;p ta później chcieli się dobrać do mojego ale jak powiedziałęm że stary typ to dopiero wtedy odpuścili panowie dawajcie więcej fotek było tylu profesjonalnych fotografów, więc powinno być sporo fajnych zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 kurna nie dałem rady do was wczoraj podjechać, może następnym razem sie uda.. zna ktoś ich http://www.kijanka.com.pl/naprawa_felg.php bo chce sobie gdzieś w Kielcach felgi odnowić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 A co dokladniej ? Ja mam kumpli niezle maluja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 no wszystkie do malowania.. a 1 trzeba będzie wyprostować i delikatnie zaspawać bo na zgięciu jest pękniecie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 kijanka ok ale drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 kijanka ok ale drogi a gdzie można to dobrze i tanio w Kielcach załatwić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pittbul a4 kielce Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 no koledzy za***isty spocik (moj pierwszy) niezla frekwencja bylo pare fajnych autek DUDI twoj jest naprawde wypasiony-szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 no koledzy za***isty spocik (moj pierwszy) niezla frekwencja bylo pare fajnych autek DUDI twoj jest naprawde wypasiony-szacun Dzieki :> A gdzie reszta fotek tyle ludzi pstrykalo i nic nie wrzucili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 grzanek podasz mi numery tego czujnika poduszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 No to pare fotek ze zlotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 zalapałem sie na zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 mnie też tam obiektyw złapał NK wchodzi jak nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 koledzy polecili byście mi jakiś zakład gdzie mogl bym odnowić felgi :gwizdanie: koło połowy grodnia chciał bym to juz zrobić z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Jak chcesz ładnie i pożądnie kijanka, jak chesz taniej i ładnie to kostomłoty. Jest jeszcze gość na husarskiej (pakosz) co to ładnie robi ale nie widziałem tylko słyszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 nie no to sa 19 wiec zależy mi zeby to było pozadnie zrobione, wole dopłacić ta 100 czy 200 ale zeby to było pozadnie zrobione to chyba wybiorę kijanke miałeś okazie sprawdzić jego prace? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi