Doman13 Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 grippen ależ ona biegnie :naughty: jakie to okolice kielc? Tumlin Do kuzyna dzwoniłem i ma go sprawdzić już wiem odpisał mi gość na PW bywam czasem w Tumlinie zimą bo tam górkę, wyciąg i ratraka mają
Nosb Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Bylem dzisiaj ogladac specjalnie podjechalem z zaskoczenia na tumlin bez zapowiedzi... Dzwonie... Sprzedana
grippen Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Bylem dzisiaj ogladac specjalnie podjechalem z zaskoczenia na tumlin bez zapowiedzi... Dzwonie... Sprzedana kuzyn był ją oglądać jakieś 3 dni temu i mówił że miała malowaną tylnią klape i lewy tylni błotnik troche kiera wytarta środek nawet zadbany grippen ależ ona biegnie :naughty:
wuju Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 cześć potrzebuje lampe tył do avanta b6 gdzie w kielcach można taką kupić chodzi mi o jakieś szroty z częściami
Tposejdon Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 mozeszsprawdzićna nowinach.. jest spory szrot ale ceny dobrej nei gwarantuje
michal-oracz Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Kolego na Łódzkiej masz jeden na wojska polskiego drugi na 1-go maja 3
daniel manka Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 W Skarżysku albo w Suchedniowie mają też spoko szroty, jak dobrze pamiętam bo nie jeżdżę już od dłuższego czasu w tamtym kierunku.Na pewno nie polecam tego na sandomierskiej na wylocie w kierunku Lublina ,ceny większe niż w ASO
grzanek85 Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 Ma ktoś jakiegoś laptoka do sprzedania proc ok 1ghz gniazda 2xUSB i RS232
daniel manka Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Grzanek zacinają mi się wycieraczki tzn. nie zawsze powracają do pozycji wyjściowej. Wiesz co mogło się spsuć?Pewnie po zimie jakiś mechanizm sie przepalił czy co?
grzanek85 Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 pewnie się zacierają na trzpieniach trzeba rozebrać i poczyścić
daniel manka Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Dzięki, zerknę sobie. Chyba że jak byś miał kiedyś czas to byś looknoł
Tposejdon Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Koledzy wiosenka idzie może byśmy coś pospocili ? hm? są chętni? potrzebuje pospawać rury dolotu z nierdzewki orientuje sie ktos gdzie dobrze i tanio ?? może ktos ma sprzet do tego w okolicy i chciałby dopomóc koledze nie za darmo oczywiscie
Doman13 Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 W bolechowicach znam spawacza co ma chyba wszystkie uprawnienia i spawał dla nie parę razy różne żeczy. Raz spawał kwasówkę wiec myślę że nierdzewkę też pospawa. Ceny normalne i ma kanał w garażu :-)
adam_kkk Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Koledzy prośba o pomoc. Kolega Ciacho wymienił przepływomierz ale wydaje nam się że ten "nowy" też nie do końca dobrze pracuje. Auto rozpędza się bez szału, z małymi przerwami w mocy i od 4000 rpm praktycznie umiera. Proszę o analizę logów i sugestie co jest nie tak.
Doman13 Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 wstaw te logi do działu Diagnostyka - tam szybciej uzyskasz pomoc. A swoją drogą to posprawdzałbym wężyki podciśnienia i poszukałbym też dziurki w dolocie. Co to za silnik?
ciahciah Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Do sprawdzenia cały układ dolotowy, od filtra powietrza do turbo i z turbo do kolektora ssącego czy nie ma nie szczelności, najlepiej wszystkie rury zdemontuj, dokładnie obejrzyj i odtłuść miejsca łączenia, u mnie tam gdzie była nie szczelność było trochę oleju, jak to nie pomoże to układ sterowania kierownic turbiny do sprawdzenia, czyli wężyk i N75, jak wszytko co napisałem wykluczysz możesz wymienić przepływkę ale najpierw sprawdź dokładnie cały dolot, kat wycięty? No i termostat nie domaga już. Logi były na 4 biegu robione? Pozdrawiam
adam_kkk Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Logi robione na 3 biegu. Termostat, tak wiem że też już od jakiegoś czasu niedomaga (u mnie pół roku po wymianie też - kolejna wymiana). Nie sprawdzaliśmy czy jest katalizator, ale raczej jest na miejscu. Czyli te wyniki nie świadczą jednoznacznie o niesprawnej przepływce?
grippen Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Na logach widnieje silnik 1.9 a ty masz 1.8 logowałeś swój samochód czy kogoś innego
Rekomendowane odpowiedzi