Doman13 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 spot w święta byłby super... ale odejście od imprezy na polu minowym wywołałoby otwartą wrogość w stosunku do mojej skromnej osoby. (stosunki z teściową = zimna wojna) a po spociku byłby to konflikt zbrojny z bronią atomową w tle. Wybieram mniejsze zło. Nie będzie mnie. ------ No chyba że szlag mnie trafi i wyjdę z siebie...[br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 21:32_________________________________________________ amorki bilstein albo kayaba (twardsze) - możesz podać dokładniej? model itp. obniżać auto nie zamierzam, a twardsze trochę mogą być ale mogą też być jak były ori. a co oprócz amorków wymienić no bo od nowości nic nie było ruszane, teraz z jednym walanym amorem tył mi pływa jak skręcam i nie podoba mi się to, ale nic mi nie stuka kayaba są ogólnie twardsze od bilsteina (opinia z forum) oto strona: http://kayaba.akwimat.pl/sklep/index.php/cPath/21_22_70 ale ja bym poszukał na allegro ja osobiście szukałem amorków miękkich (tak żeby mnie tyłek nie bolał) i zdziwiła mnie sprawa taka: producent do naszych aut zaleca amortyzatory gazowe.... A ja szukałem olejowych, i nie znalazłem bo nikt takich nie robi. Znalazłem bilsteiny takie jak te: http://www.allegro.pl/item938075685_amortyzatory_tyl_audi_a4_b5_gazowe_bilstein_95.html sprawują się dobrze tylko były 100 złoty tańsze rok temu.
ogion Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Koledzy orientujecie się może gdzie dobrze regenerują turbiny? Mam do zrobienia turbo od mercedesa c220 CDI. Co sądzicie o tym http://allegro.pl/item947748710_turbina_turbosprezarka_mercedes_c_e_200_220_cdi.html Będę wdzięczny za wszelkie info
michal-oracz Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Koledzy po zimie zaczeły mi strasznie trzeszczec wachacze czy da sie cos z tym zrobic czy trzeba wymieniac bo tak to mi nic nie puka
Tposejdon Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 właź do kanału i WD 40 powinno pomóc..
MAX_01 Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Jak wymacasz który przegub Ci trzeszczy/wydaje dżwieki proponuje strzykawke, grubszą igłę i trochę oleju........ wkłuwasz się w gumę i wciskasz kilka kropel - powinno pomóc. Musisz jednak pamiętać że kiedy zawieszenie się odzywa to zapewne już niedługo bedzie Cię nosić i jakaś jego część będzie do wymiany.
MARCIN607 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ale może w następną?! w tą nie dam rady
wuju Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ale może w następną?! w tą nie dam rady ja znów w następną odpadam, chyba ze na tygodniu jakoś
marcin579 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Witam ... milo by było się spotkać w ten weekendzik jakoś ... może bym w końcu poznał "braci" Pozdrowionka
Tposejdon Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 to moż ejakąś konkretną date ustawić w bardziej odległym terminie powiedzmy za dwa tygodnie niedziela żeby więcej osób zdążyło sie zorientować i ustawić jakoś wolny wieczór bo cos nikt tu nie zagląda ostatnio..?? Proponuje 25 kwietnia ( niedziela) ? jak pasuje kolegom?
MARCIN607 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 jak zderzak założyłeś to przyjadę
wuju Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 za 2 tyg może i mi się uda mARCIN607 czemu sprzedajesz auto?
wuju Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 poza drzwiami coś jeszcze jest nie tak? znajomy szuka jakiejś nie drogiej a4
MARCIN607 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 jutro będę na warszawkę leciał wiec jak gdzieś po drodze mieszkasz możesz zobaczyć jak sie prezentuje
wuju Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 jutro będę na warszawkę leciał wiec jak gdzieś po drodze mieszkasz możesz zobaczyć jak sie prezentuje na tygodniu i niektóre weekendy tak jak ten jestem w Kielcach napisz na pw ile byś chciał za nią
Rekomendowane odpowiedzi