pittbul a4 kielce Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 ja na 25 sie pisze moze wkoncu bedzie cieplo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 no niestety jeszcze w garażu lezy zderzaczek i sie przepotwarza:) chce zrobic tak zeby już wszystko naraz założyć żeby go nei ściągac juz.. zostało pospawać orurowanie dolotu zamontować halogeny i instalacje pod oświetlenie halogeny i spryski zrobic no i wykończyć i pomalować .. wszystko już kupione tylk ona pogode czekam bo nei chce sie pod mokry włazic nawet... ale mam nadzieje że już niebawem będzie do oceny:) co do spota to co mówcie czy wam pasuje ten 25.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 MI pasi, chłopaki jak by ktoś miał passata 1.9 tdi 98-2000 rok to był bym zainteresowany ale tylko czymś ładnym bo do dla wujka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 pasuje 25 i mi :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar_sci Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 25 także zawitam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 no ja też będe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciacho1989 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 co tu taka cisza:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 wszyscy się na spot pucują po garażach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciahciah Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 mnie niestety nie będzie, mam wesele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 no pucowac sie na spota to co? miejsce to co zawsze parking na ściegiennego a godzinka moze 17?? pasi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciacho1989 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 ja właśnie polerkę zrobiłem. jutro będzie trzeba dopracować wpadłbym na spocik może byście coś doradzili bo samochód mi słabnie już od dłuższego czasu, no ale nie wiem czy będę miał czas w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzio00 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Mozę być 17 mi pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman13 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Ja ma rozgrzebane drzwi pasażera za kierowcą bo musiałem dobrać się do rdzy która wyszła pod listwą. Położyłem dopiero podkład, więc się wstydzę tak pokazać. A poza tym jutro w Samsonowie jest impreza zaczyna się to wszystko o 16.00 1 rekonstrukcja bitwy w samsonowie 6 września 1939r 2. walka odziału majora Hubala z niemcami 3. rekonstrukcja uwolnienia przez odział AK aresztowanych przez niemców mieszkańców okolicznych wiosek 4. bitwa oddziałów AK z niemcami w dniu 5 października 1943r Nie mogę opuścić takiej imprezy. Jadę do samsonowa. Jak ktoś chętny to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 17 niech będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 grzanek narazie wszystko hula mam nadzieje ze bedzie ok , dzieki wielkie kurna nie powiedziales mi ze jest spot i nie wiedzialem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzio00 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Spot się odbył ale jakoś nie było wszystkich co się deklarowali :thumbdown: Było nas 8 audiczek, dwie niestety szybko odjechały zanim zdjęcia zostały zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciacho1989 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 miałem ochotę wpaść ale nie mailem sil po giełdzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Jutro 15 grill na brodach się odbędzie-przyjeżdzajcie-w ostatniej chwili piszę p[onieważ dopiero dograna sprawa do końca jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 chłopaki mamy zaproszenie od klubu omega i honda Polska jutro na grilla jak ktoś chętny to jutro o 14 na Tesco na ostatnim piętrze zbiórka Zapraszam wszystkich może więcej się nas w końcu zbierze może być fajnie[br]Dopisany: 08 Maj 2010, 18:48_________________________________________________Pisać się kto chętny nie chce być jedynym który będzie reprezentował nasz klub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 gdzie ten grill będzie mam pytanie, gdzie w kielcach znajdę jakiegoś magika co by mi wgniotki z drzwi usunął? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi