dudi75 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 kolego nie dopisujemy sie sami A w czym to przeszkadza??:polew: Chyba trzeba podanie napisac do organizatora spotu z prosba o wpisanie na liste uczestnikow i byc dobrej mysli iz po przebytym kastingu to podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone i zostaniemy zapisani na liste szczesliwcow kturzy beda mogli uczestniczyc w tym spocie .Jak zwykle polowa chetnych kturzy sie zapisza i tak nie przyjada DUDI bój się Boga..... KRURZY..... ---------- Post added at 00:16 ---------- Previous post was at 00:14 ---------- heh jak ja mam sie prosić jakieś podania pisać hehe to wielkie dzięki A co my się mamy Ciebie prosić żebyś przyjechał ? HEHE ... żart taki.... Stolkien jakie KRURZY chyba ktorzy hehe a z tym podaniem to taki zarcik haha . Tak ze Mateusz nie bierz sobie do serca tych podan tylko wpadaj na spota ---------- Post added at 10:55 ---------- Previous post was at 10:52 ---------- Stolkien slyszalem ze w twoim 1.9 TDI jakim dziwnym trafem zagoscila moja przeplywka , trzeba chyba sprawe o bufet oprzec hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 dudi75 i co ty tez zawitasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 U mnie to nic nie wiadomo , troche za daleko ale jak pogoda do pisze i zona poblogoslawi , to chetnie przyjade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Ja juz swojej powiedziałem, zeby sobie planów na niedziele nie robiła:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pittbul a4 kielce Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 a czemu czerwona gora nie moze byc w kielcach gdzies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar_sci Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 1.michal-oracz 2.posejdon 3.konus 4.huzio00 5.pittbul a4 kielce 6.zoltax 7.mobill 8.marcin607 9.Mateusz LTR 10. kar_sci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 to jest nas 10 a czerwona góra to propozycja jak masz inny pomysł to zaproponuj cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Pasuje tylko niech ktoś przypomni kiedy to hehe:) musze se przypomnienie nastawić w telefonie Dudi przybywaj ciepło ma być podobno to zbieraj familie:) Koledzy jakie oponki byście proponowali 17 225 na lato? musze nabyć i tak zbieram opinie co tam polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 tadek 25 marca o 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_LTR Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 ja miałem nowe goodyera eagle 5 225/55/17 sprzedalem dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Panowie, w Kielcach bylismy parę razy, w Borkowie również, a na czerwonej górze jeszcze nas nie było(przynajmniej za mojej kadencji). Więc czerwona góra jest jak najbardziej ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 czerwona góra jest Spoko Jak Kisiel kisiel też jest spoko. Dudi wiem tylko że po dłuższym postoju mojego Dizla na placu u Grzanka zniknęła z niego przepływka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Panowie to gdzie w koncu ten spot niech sie wszyscy okresla co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 ja jestem za Czerwona góra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Czerwona góra 3:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmichalkw Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 1.michal-oracz 2.posejdon 3.konus 4.huzio00 5.pittbul a4 kielce 6.zoltax 7.mobill 8.marcin607 9.Mateusz LTR 10. kar_sci 11. elmichalkw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Ma ktoś jakieś gierki na xboxa 360 ? Bo mam konsole na 2 tygodnie, a nie będę kupować gier za 2 stówki. Jak ktoś co ma to pisać, szczegół na pw dogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JotAeN Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Ja bym z chęcią podjechał ale 25 nie dam rady bo nie będzie mnie w Kielcach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 czerwona góra ta koło ostrowca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Nie kolego jak lecisz z kielc na kraków za zgorskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi