magicman Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Kurde tyle b5 b6 b7 po kielcach smiga a jak spota sie chce zrobic to zero zainteresowania,smutne to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mini_Tytan Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Wprawdzie mieszkam w okolicach Pińczowa ale mogę wpaść zawsze miło pogadać z ludźmi o tej samej pasji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Tak jak pisałem ja jestem co piatek więc jak ktoś chętny to można się spotkać pościgac itp do woli Edytowane 22 Lutego 2015 przez grzanek85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) więc ruszać d*py z domu w piątek na miasto Edytowane 22 Lutego 2015 przez grzanek85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magicman Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Jak dla mnie to brzmi to milo,ale ja moim alt z lpg to raczej to scigania to mam daleko. Czekam kto jeszcze sie zglosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel121 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Witam! Ja również jestem chętny na spocik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter3 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magicman Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 No to pany kiedy cos dzialamy?na weekendzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stano Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Tak jak pisałem ja jestem co piatek więc jak ktoś chętny to można się spotkać pościgac itp do woli Z Tobą pościgać to chyba tylko jak Hayabuse z garażu wyprowadze hehe. Kurde nie zaglądałem tu a muszę zacząć. Też jestem chętny na spot jak tylko jestem na miejscu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 przywiązemy do drzewa avanta…. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Pany dajcie namiar na licznika w kielcCh- musze lusterka i listwy w kolor dać a jeden zboczeniec zaśpiewał 600zl. jak ktoś chętny to można się spotkać pościgac itp do woliprzyjmuję wyzwanie- litości nie okaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darixo Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 jak coś to dziś lub jutro można spota zorganizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Tomek jak tam byłeś wczoraj na kielcach?? czyżby to Twoja była jedna z gwiazd teleexpresu dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAMZESA4 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) Witam. To może ustalić konkretna datę?? np 14.03.2015??? PARKING NA ŚCIEGIENNEGO??? Myślę że będzie wystarczająco czasu żeby każdy mógł sobie ogrnąć czasowo temat??? Edytowane 8 Marca 2015 przez RAMZESA4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stano Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Witam. To może ustalić konkretna datę?? np 14.03.2015??? PARKING NA ŚCIEGIENNEGO??? Myślę że będzie wystarczająco czasu żeby każdy mógł sobie ogrnąć czasowo temat??? Chyba już nie będe miał ałdi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lutekk Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Czy data 14.03.2015 jest aktualna? Jeśli tak to o której godzinie? To byłby mój pierwszy spot ale chętnie bym się pojawił.. Liczę na szybką odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAMZESA4 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Coś chętnych nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słowiu Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Siemka To kiedy ten spot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek496 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Ten 14.03.2015 na ściegiennego to o której godzinie bo też jestem chętny. Ale tak bardziej około 17.00. Ten parking na ściegiennego to przy stadionie Korony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter3 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Ja też mógłbym podjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi