jozek726 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Przykład ? Kolega z Forum sprzedaje lampkę z podsufitki z diodami za 150 pln. Kupiłem taką tydzień temu na Allegro za 40 z wysyłką i jakoś nie wyjebaliście Go ze swojego wspaniałego B6 "Dywiżyn" to Twoje szczęście jest, koleś pewnie nie wiedział co ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Przykład ? Kolega z Forum sprzedaje lampkę z podsufitki z diodami za 150 pln. Kupiłem taką tydzień temu na Allegro za 40 z wysyłką i jakoś nie wyjebaliście Go ze swojego wspaniałego B6 "Dywiżyn" Co ma wspólnego ze sobą kupowanie lampki za 40 czy 150zł do B6 "Dywiżyn"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Kogos poniosło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Każdy swój towar wycenia po swojemu, a że jeden sprzedaje za 150, drugi za 40 - wolny kraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 kaju co Ty potrzebujesz ? pasy ? o takie : PASY TYLNE A4 B6 B7 AVANT JASNE / BANAN (3064113208) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Każdy swój towar wycenia po swojemu, a że jeden sprzedaje za 150, drugi za 40 - wolny kraj. ale kiedy ja zapytałem o wycenę to zostałem opier...ony. Dobra, koniec tematu - dzięki za "fachowe" opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Panowie, dajcie sobie po razie i będzie okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Nie drapać się koty:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 kaju co Ty potrzebujesz ? pasy ? o takie :PASY TYLNE A4 B6 B7 AVANT JASNE / BANAN (3064113208) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. No kużwa takie ale na przód są na allegro. 300/sztuke ---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:22 ---------- Panowie, dajcie sobie po razie i będzie okej Ja do nikogo nic nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 ja też nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Panowie, czy pasy przednie z B7 podejdą do B6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Listwy progowe AUDI A4 B6 (3091306801) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. mam takie listwy , oddam za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Listwy progowe AUDI A4 B6 (3091306801) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.mam takie listwy , oddam za darmo ja nawet dopłace jak ktoś weźmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Panowie, czy pasy przednie z B7 podejdą do B6? Podbijam pytanie, sprawa dosyć pilna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Listwy progowe AUDI A4 B6 (3091306801) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.mam takie listwy , oddam za darmo +1 SIXU ten zderzak to ogólnie ciężko pchnąc w sensownej cenie bo każdy szuka z wyjśćiem na wydechy:kwasny: Za 400zł (czy to zderzak czy sama dokładka) pewnie by poszło:good: Pany zmieniałem dzisiaj gumy na maglu bo się przedarły i miałem końcówki Master Sporta... Po 2 latach użytkowania zdejmuje końcówki a one jak nowe:shock3:W szok się wjeb.lem i aż nie wiem czy nowe zakładać A 100zł dałem za nowe( cały zawias MS + końcówki za 550zł) Sory za reklame ale sam się zdziwiłem:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej CIN Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Witam!!! Podejdzie ten zameczek do B6 ZAMEK KLAPY BAGAŻNIKA TYŁ AUDI A4 B7 8E9827520A (3062421300) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Uspokoić hormony bo zaraz ucisze jednego i drugiego Jak zapytałeś to Ci odpowiedzieli, pasuje to sprzedawaj, nie to nie, dla mnie możesz na allegro i za 3k wystawić ten zderzak S line, jedni sprzedają taniej kolegom z forum a drudzy drożej:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Uspokoić hormony bo zaraz ucisze jednego i drugiego Jak zapytałeś to Ci odpowiedzieli, pasuje to sprzedawaj, nie to nie, dla mnie możesz na allegro i za 3k wystawić ten zderzak S line, jedni sprzedają taniej kolegom z forum a drudzy drożej:wink: Ale im powiedziałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 "SIXU ten zderzak to ogólnie ciężko pchnąc w sensownej cenie bo każdy szuka z wyjśćiem na wydechy:kwasny: Za 400zł (czy to zderzak czy sama dokładka) pewnie by poszło" Można ? można. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 jak by ktoś miał na zbyciu w miarę rozsądnej cenie popielniczkę tył to mówić a raczej pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi