Opublikowano 10 Stycznia 201412 l No z Józka się śmiał:polew::polew::polew: Ty piękny lolo uważaj żebyś na jakas minę nie wszedł na poligonie:przebiegly: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 widziales kiedys generala na poligonie? W razie wojny pierwszy w bunkrze W razie wojny rozstrzelac:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l Panowie dla potwierdzenia w bixach w B6 są palniki D1S tak? I kto na forum ma coś takiego na sell? Nie pamiętam kto to ustrojstwo na forum sprzedawał...
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l Panowie dla potwierdzenia w bixach w B6 są palniki D1S tak? I kto na forum ma coś takiego na sell? Nie pamiętam kto to ustrojstwo na forum sprzedawał... H4mm3r
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l Panowie dla potwierdzenia w bixach w B6 są palniki D1S tak? I kto na forum ma coś takiego na sell? Nie pamiętam kto to ustrojstwo na forum sprzedawał... d1s
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l :siema:panowie a powiedźcie mi jaki jest rodzaj palników w soczewkach b8? i ewentualnie ma ktoś na sprzedaż przyciski prawe do kiery z b7 3ramiennej bo po wypadku coś mi się z rolką dzieje przewija się pozycję ale nie mogę nacisnąć czyli np. szukać stacji radiowych albo wybierać numerów z książki telefonicznej czy mogło coś w tym mechaniźmie się przestawić i trzeba tylko przycisk rozebrać?
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l :siema:panowie a powiedźcie mi jaki jest rodzaj palników w soczewkach b8? i ewentualnie ma ktoś na sprzedaż przyciski prawe do kiery z b7 3ramiennej bo po wypadku coś mi się z rolką dzieje przewija się pozycję ale nie mogę nacisnąć czyli np. szukać stacji radiowych albo wybierać numerów z książki telefonicznej czy mogło coś w tym mechaniźmie się przestawić i trzeba tylko przycisk rozebrać? rozbierz przycisk (jest na zatrzaski) zerknij może nie trzeba go wymieniać
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l ok to jutro luknę bo wszystko działa czyli rolka przerzuca stacje przycisk mode działa tylko nie mogę nacisnąć rolki czyli wybierać numerów z książki albo odbierać jak ktoś dzwoni i wyszukiwać stacji bo stacje przerzucać już mogę jutro jak znajdę jeszcze czas to wrzuce foty z odbudowy auta z nowym przodem
Opublikowano 11 Stycznia 201412 l Witam Panowie w każdym B6 przy większej prędkości (np. 140km/h) spada siła nawiewu przez kratki i to znacznie, a gdy włączę spryskiwacze to nagle wieje dużo mocniej?
Opublikowano 11 Stycznia 201412 l Siemanko niezłe wdzianko:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-)
Opublikowano 11 Stycznia 201412 l Witam Panowie w każdym B6 przy większej prędkości (np. 140km/h) spada siła nawiewu przez kratki i to znacznie, a gdy włączę spryskiwacze to nagle wieje dużo mocniej? Ja chyba też coś takiego mam, że mniej dmucha jak szybciej jadę
Opublikowano 11 Stycznia 201412 l :siema:panowie a powiedźcie mi jaki jest rodzaj palników w soczewkach b8? i ewentualnie ma ktoś na sprzedaż przyciski prawe do kiery z b7 3ramiennej bo po wypadku coś mi się z rolką dzieje przewija się pozycję ale nie mogę nacisnąć czyli np. szukać stacji radiowych albo wybierać numerów z książki telefonicznej czy mogło coś w tym mechaniźmie się przestawić i trzeba tylko przycisk rozebrać? Jak już to lewy przycisk ma takie funkcje.
Opublikowano 11 Stycznia 201412 l Panowie (i Panie ) mam prośbę... Czy ktoś z AVF-em w manualu może poświęcić mi troszkę czasu? Potrzebuję dostać się do przekaźników pod ECU silnika aby coś sprawdzić
Opublikowano 11 Stycznia 201412 l No co tam potrzebne - poswiece sie i nawet tesciowa dla Ciebie rozbiore
Opublikowano 11 Stycznia 201412 l No co tam potrzebne - poswiece sie i nawet tesciowa dla Ciebie rozbiore A nie nie już nie ważne...