tomekhxc Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Którego mam szczelic za to że mnie w pieszym poście nie ma? luzik.........ja już daaaaawno wysyłałem zgłoszenie i cisza żadnej odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feniks Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Kaju powinien mieć. Właśnie mu złocisze przelałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Pytanie nie związane z bluzgami : czy na Forum kupię u kogoś jakieś żarówy H7 typu osram czy philips ? Chcę zamówić jakieś fajniejsze a wolę dać zarobić "swojemu" niż na łalegro :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Pytanie nie związane z bluzgami : czy na Forum kupię u kogoś jakieś żarówy H7 typu osram czy philips ? Chcę zamówić jakieś fajniejsze a wolę dać zarobić "swojemu" niż na łalegro :v h7 na forum to raczej nikt nie bedzie mial na sprzedaż Jareczku, no chyba że się myle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Szczerze nie wiem czy jest sens kupowania takich żarówek, bo w sumie różnicy jakiejś super nie ma między 15 a 50zł za sztukę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Pytanie nie związane z bluzgami : czy na Forum kupię u kogoś jakieś żarówy H7 typu osram czy philips ? Chcę zamówić jakieś fajniejsze a wolę dać zarobić "swojemu" niż na łalegro :v Osram hyper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Pytanie nie związane z bluzgami : czy na Forum kupię u kogoś jakieś żarówy H7 typu osram czy philips ? Chcę zamówić jakieś fajniejsze a wolę dać zarobić "swojemu" niż na łalegro :v Osram hyper Jarek rozmawiaj z Wandejem on zawsze pomoże w tych sprawach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 może nie jest kosmiczna różnica ale kiedy miałem tungsram za 16 zeta to tak jakbym w kloszu ze świeczką jechał. Przy Osram Nightbreaker Unlimited było dużo lepiej ale wiadomo że w porównaniu z ksenonem to i tak żenua Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 może nie jest kosmiczna różnica ale kiedy miałem tungsram za 16 zeta to tak jakbym w kloszu ze świeczką jechał. Przy Osram Nightbreaker Unlimited było dużo lepiej ale wiadomo że w porównaniu z ksenonem to i tak żenua Nightbreaker przy hyper jest jak zwykła żarówka i xenon. Tylko że hyper nie ma homologacji na drogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 kiedy miałem tungsram znicze lepiej świecą niż te tunsgramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Wandej - Ty sprzedajesz czy tylko doradzasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Milordzie kup sobie hyper te co Wandal mowi.. nightbreaki szału nie robią choć są lepsze od zwykłych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Wandej - Ty sprzedajesz czy tylko doradzasz ? Nie mam ich w dobrej cenie ale możesz kupić na forum na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ok, dziękuję w każdym razie . p.s. można bluzgać dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydek1 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Panowie potrzebuje listwe wiązki do popowtrysków awx avf ....pisac na PW Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 nie znam genezy sporu ale teraz to wiochę robi jedna i druga strona, czy możecie sobie stworzyć osobny wątek bo robicie syf ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 nie znam genezy sporu ale teraz to wiochę robi jedna i druga strona, czy możecie sobie stworzyć osobny wątek bo robicie syf ? +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feniks Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi