Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymieniali byście olej przed trasą, czy lepiej po powrocie. Mam nalatane 9000km na oleju, trasa będzie miała 2500, warto wymieniać przed?

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to ori felga ?

a6 allroad miało podobną felgę, ale to nie to samo

4f0601025bn8z8-1.jpg

4F0 601 025 BN 8Z8

Opublikowano

Ja wymieniam olej co 10kkm a Tobie już wiele do tego nie zostało dlatego ja bym olej wymienił przed wyjazdem w taką trasę ;)

Opublikowano

Wymieniali byście olej przed trasą, czy lepiej po powrocie. Mam nalatane 9000km na oleju, trasa będzie miała 2500, warto wymieniać przed?

Zawsze warto wymienić wcześniej olej, ale jak zrobisz 12000km bez wymiany, to też nic się autu nie stanie... ;)

Opublikowano

Panowie właśnie wróciłem z myjki, i kapie mi woda na pedał sprzęgła. Przez co to może lecieć ?

Opublikowano

może czy masz drożne odpływy ,jeden jest pod aku , a drugi chyba pod serwem

Opublikowano

Panowie właśnie wróciłem z myjki, i kapie mi woda na pedał sprzęgła. Przez co to może lecieć ?

zapchany odpływ w podszybiu i leci Ci po wiązce pewnie... ściągaj i czyść zanim wykąpiesz ECU i kable :)

Opublikowano

czyli dostac sie tam przez plastik nad ECU ?

Opublikowano (edytowane)

Tak. Spojrz pod aku czy woda tam nie stoi

Edytowane przez niestandardowy
Opublikowano

Mi jak elektryk otwieral puszke od ecu i zle ja skrecil to też leciala woda do środka i zalala kostki po czym włączył mi się tryb awaryjny.

Opublikowano

Mi jak elektryk otwieral puszke od ecu i zle ja skrecil to też leciala woda do środka i zalala kostki po czym włączył mi się tryb awaryjny.

do srodka ecu ? Mi leci na buty

Opublikowano

Bedzie lecieć na buty po kablach

Opublikowano

Bo masz juz tam pewnie tyle wody ze sie przelewa przez wiazki. Sprawdzales odplywy pod aku? Jak sa zatkane ?

Opublikowano

nic jeszcze nie sprawdzałem..

dobra, komp suchy, akku suche. Pod serwem we wnękach stoi z 1cm wody. odpływy wyglądają na czyste, ale zdejme akku i to wszystko to dopiero zobacze

Opublikowano

:bry::hi:

Opublikowano

siemanko:D

Opublikowano

Pany nie ma ktoś czujników pdc w kolorze LY7W na tył?

Opublikowano

:hi:

Chce ktoś stelaże elektrycznych foteli Sporty B6? Wystarczy przełożyć swój materiał i cieszyć się elektryką foteli :)

Opublikowano

:hi:

Chce ktoś stelaże elektrycznych foteli Sporty B6? Wystarczy przełożyć swój materiał i cieszyć się elektryką foteli :)

Z chęcią bym nabył ale jak pomyślę że znów mam się bawić z tym zapinaniem/odpinaniem to mi chęci odchodzą :). Nie mogłem szklanki utrzymać przez jakiś czas hahahaha
Opublikowano (edytowane)

Nom, ból palców gratis :grin::wink:

Ale i tak warto :)

Edytowane przez biggman