Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :hi:

Które spinki łamią się w drzwiach / boczku właśnie po ściągnięciu boczka? One takie okrągłe chyba są. Potrzebuję numer najlepiej, bo będę dzwonił do serwisu po nie.

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wszystkie są okrągłe i się łamią - duże i małe. Numery podawałem gdzieś na poprzednich stronach.

Opublikowano

8E0 868 243

Opublikowano

Siemka :hi:

Które spinki łamią się w drzwiach / boczku właśnie po ściągnięciu boczka? One takie okrągłe chyba są. Potrzebuję numer najlepiej, bo będę dzwonił do serwisu po nie.

Kup więcej, rozliczymy na miejscu, co do numerów - poszukaj mój temat o dekorach ledowych, są tam podane w pierwszym poście

Opublikowano

Dzieki nitroo i turzol

Kup więcej, rozliczymy na miejscu, co do numerów - poszukaj mój temat o dekorach ledowych, są tam podane w pierwszym poście

Spoko :wink:

Kupię 4 blendy BOSE do A4 B6. SOUL.

Edytowane przez vblpl

Opublikowano

b12 lub b16? któryś z nich ma regulację twardości

B16 ma regulację siły tłumienia. B12 nie jest gwintem, tylko kitem :wink: i dlatego...

b12 jest 2x droższy niż b6

...bo B6 to same amorki.

Opublikowano

Ja jeżdżę na zestawie prokit. Amory bilstein b8 i eibachy -30/-30 i sobie chwale i uwazam jest to optymalnie dla mnie. Sam przechodzilem 3 komplety springow i amorow od ba po bv itp. Jeszcze co nie mialem to gwintu.

Opublikowano

Ktoś u nas handluje bilsteinami i sprężynami?

Opublikowano

Mam w tel. namiar na gosia co ja od niego brałem można zadzwonić zapytać.

Opublikowano

Jeździ ktoś z was bez przedniej tablicy rejestracyjnej? Jakie za to kary itd? ;)

Opublikowano

Ktoś u nas handluje bilsteinami i sprężynami?

Pisz co potrzebujesz :wink: Najlepiej na PW, żeby mi to nie uciekło w masie innych postów

Opublikowano

Pany, ciężko wykręcić isofixy z przednich foteli? Możliwe, że w fotelu kierowcy też by był (pytanie po co?)?

Opublikowano

:siema:

Opublikowano

Pany, ciężko wykręcić isofixy z przednich foteli? Możliwe, że w fotelu kierowcy też by był (pytanie po co?)?

Bo fotel był przetarty i ktoś wsadził UK? [emoji6]

Tapniete z HGW 2

Opublikowano

:hi::eusathink:

Jak wsadzę set kółek + dystanse, gdzie ostatecznie z przodu będę miał ET28, przy 8j feldze i oponach 225 i ET23 z tyłu też przy 8j i 225 oponie to będzie to działać? :wacko: Muszę się upewnić :rolleyes:

Do tego będzie gwint

Opublikowano

Ciężki temat.

Opublikowano

krisssx,

możesz jeździć bez tablicy, tylko jeśli ją straciłeś (ukradli, zwierzynę utrafiłeś czy odpadła..) i zgłosisz to do wydziału komunikacji- wtedy każą Ci wyrobić nową (52 zł). Ale kilka dni latasz bez.

Natomiast § 25. 1.Rozporządzenia ministra infrastruktury z dnia 22 lipca 2002 r. w sprawie rejestracji i oznaczania pojazdów, zmusza Cię do montowania tablicy rejestracyjnej z przodu* pojazdu.

* (w dalszym akapicie rozporządzenie nie określa miejsca montażu)

Edytowane przez Maciek0502

Opublikowano

krisssx,

możesz jeździć bez tablicy, tylko jeśli ją straciłeś (ukradli, zwierzynę utrafiłeś czy odpadła..) i zgłosisz to do Starostwa Powiatowego (innego organy wydającego Dowody Rejestracyjne)- wtedy każą Ci wyrobić nową (52 zł). Ale kilka dni latasz bez.

Natomiast § 25. 1.Rozporządzenia ministra infrastruktury z dnia 22 lipca 2002 r. w sprawie rejestracji i oznaczania pojazdów, zmusza Cię do montowania tablicy rejestracyjnej z przodu pojazdu.

nie zgodzę się. w razie kontroli potrzebny jest komplet dokumentów i tablic.
Opublikowano

W wydziale komunikacji wydadzą Ci, za Twoją prośbą, kwit o wyrabianiu nowych tablic- można jeździć.

Jeśli chcesz jeździć bez tablic dla własnego widzi-misię, to ryzykujesz mandatem 500 zł...

Opublikowano

Co do tablicy przedniej, wszystko zależy od policjanta i jego interpretacji przepisów. Znam przypadek, że właściciel chciał założyć tablicę przy policjancie a i tak dostał mandat ( niby można usunąć usterkę przy kontroli ).

PS 500zł? Z tego co wiem 100zł i kilka punktów