Opublikowano 2 Czerwca 201511 l Siemka Które spinki łamią się w drzwiach / boczku właśnie po ściągnięciu boczka? One takie okrągłe chyba są. Potrzebuję numer najlepiej, bo będę dzwonił do serwisu po nie.
Opublikowano 2 Czerwca 201511 l Wszystkie są okrągłe i się łamią - duże i małe. Numery podawałem gdzieś na poprzednich stronach.
Opublikowano 2 Czerwca 201511 l Siemka Które spinki łamią się w drzwiach / boczku właśnie po ściągnięciu boczka? One takie okrągłe chyba są. Potrzebuję numer najlepiej, bo będę dzwonił do serwisu po nie. Kup więcej, rozliczymy na miejscu, co do numerów - poszukaj mój temat o dekorach ledowych, są tam podane w pierwszym poście
Opublikowano 2 Czerwca 201511 l Dzieki nitroo i turzol Kup więcej, rozliczymy na miejscu, co do numerów - poszukaj mój temat o dekorach ledowych, są tam podane w pierwszym poście Spoko Kupię 4 blendy BOSE do A4 B6. SOUL. Edytowane 2 Czerwca 201511 l przez vblpl
Opublikowano 2 Czerwca 201511 l b12 lub b16? któryś z nich ma regulację twardości B16 ma regulację siły tłumienia. B12 nie jest gwintem, tylko kitem i dlatego... b12 jest 2x droższy niż b6 ...bo B6 to same amorki.
Opublikowano 2 Czerwca 201511 l Ja jeżdżę na zestawie prokit. Amory bilstein b8 i eibachy -30/-30 i sobie chwale i uwazam jest to optymalnie dla mnie. Sam przechodzilem 3 komplety springow i amorow od ba po bv itp. Jeszcze co nie mialem to gwintu.
Opublikowano 2 Czerwca 201511 l Mam w tel. namiar na gosia co ja od niego brałem można zadzwonić zapytać.
Opublikowano 2 Czerwca 201511 l Jeździ ktoś z was bez przedniej tablicy rejestracyjnej? Jakie za to kary itd?
Opublikowano 2 Czerwca 201511 l Ktoś u nas handluje bilsteinami i sprężynami? Pisz co potrzebujesz Najlepiej na PW, żeby mi to nie uciekło w masie innych postów
Opublikowano 2 Czerwca 201511 l Pany, ciężko wykręcić isofixy z przednich foteli? Możliwe, że w fotelu kierowcy też by był (pytanie po co?)?
Opublikowano 2 Czerwca 201511 l Pany, ciężko wykręcić isofixy z przednich foteli? Możliwe, że w fotelu kierowcy też by był (pytanie po co?)?Bo fotel był przetarty i ktoś wsadził UK? [emoji6] Tapniete z HGW 2
Opublikowano 2 Czerwca 201511 l Jak wsadzę set kółek + dystanse, gdzie ostatecznie z przodu będę miał ET28, przy 8j feldze i oponach 225 i ET23 z tyłu też przy 8j i 225 oponie to będzie to działać? Muszę się upewnić Do tego będzie gwint
Opublikowano 2 Czerwca 201511 l krisssx, możesz jeździć bez tablicy, tylko jeśli ją straciłeś (ukradli, zwierzynę utrafiłeś czy odpadła..) i zgłosisz to do wydziału komunikacji- wtedy każą Ci wyrobić nową (52 zł). Ale kilka dni latasz bez. Natomiast § 25. 1.Rozporządzenia ministra infrastruktury z dnia 22 lipca 2002 r. w sprawie rejestracji i oznaczania pojazdów, zmusza Cię do montowania tablicy rejestracyjnej z przodu* pojazdu. * (w dalszym akapicie rozporządzenie nie określa miejsca montażu) Edytowane 2 Czerwca 201511 l przez Maciek0502
Opublikowano 2 Czerwca 201511 l krisssx, możesz jeździć bez tablicy, tylko jeśli ją straciłeś (ukradli, zwierzynę utrafiłeś czy odpadła..) i zgłosisz to do Starostwa Powiatowego (innego organy wydającego Dowody Rejestracyjne)- wtedy każą Ci wyrobić nową (52 zł). Ale kilka dni latasz bez. Natomiast § 25. 1.Rozporządzenia ministra infrastruktury z dnia 22 lipca 2002 r. w sprawie rejestracji i oznaczania pojazdów, zmusza Cię do montowania tablicy rejestracyjnej z przodu pojazdu. nie zgodzę się. w razie kontroli potrzebny jest komplet dokumentów i tablic.
Opublikowano 2 Czerwca 201511 l W wydziale komunikacji wydadzą Ci, za Twoją prośbą, kwit o wyrabianiu nowych tablic- można jeździć. Jeśli chcesz jeździć bez tablic dla własnego widzi-misię, to ryzykujesz mandatem 500 zł...
Opublikowano 2 Czerwca 201511 l Co do tablicy przedniej, wszystko zależy od policjanta i jego interpretacji przepisów. Znam przypadek, że właściciel chciał założyć tablicę przy policjancie a i tak dostał mandat ( niby można usunąć usterkę przy kontroli ). PS 500zł? Z tego co wiem 100zł i kilka punktów