Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie chyba mi padła pompa wody bo cieknie z pod koła pasowego po misce :/. Rozrząd ma 50 tys dopiero wymieniać całość? Da się wymienić pompę bez zwalania przodu? Jaki koszt wymiany pompy? Zawsze w święta coś się dzieje :)

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a ja upalam z młodymi R8 i dwie C6tki... jak mi pizgły bixem po oczach, to mało nie oślepłem, R8 nawet bączki kręci :kox:

b19a3ec4b77940d45fa4256ae55cb79b.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Ja z dzieciakiem terenówke :)3a6a9f265acb00c97d043d878f12afae.jpg

4x4 dobrze lata hehehe w szoku jestem :)

Edytowane przez bongod

Opublikowano

Panowie chyba mi padła pompa wody bo cieknie z pod koła pasowego po misce :/. Rozrząd ma 50 tys dopiero wymieniać całość? Da się wymienić pompę bez zwalania przodu? Jaki koszt wymiany pompy? Zawsze w święta coś się dzieje :)

Ciężko bez ściągania ryja to zrobić.

Jakbym miał już wszystko rozebrane to wymieniłbym komplet.

Opublikowano

A ktoś mi powie czy da radę kupić pojedynczą klapkę od żaluzji wentylatora chłodnicy? dcb3fae044cfbbfaaf4d417a6820bcd1.jpg

Opublikowano

Panowie jest jakis temat na forum odnosnie rodzaji silniczkow sterowania fotelami tych zwyklych i tych pod pamiec oraz zmiany mocowan z szynami w fotelach ?

osobnego tematu chyba nie ma .. tylko ten o montazu full ele i pamieci jest.

Co nieco pamietam z montazy moich wiec moze pomoge..

Opisalem ci problem na PW

Podrzuc temat.

Opublikowano

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/342980-przekladka-mocowan-fotele-sline-b7/ Temat o mocowniach przy fotelach z B7 . Jak sie do tego dobrac zeby to rozkrecic

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/342981-silniczek-pamieci/#entry4695656 Druga wersja . Zamiast zmieniac mocowania to tylko silniczek do pamieci . Mam wersje 3+1 czy 2+1+1 ?

Przejrzalem temat o dolozeniu pamieci i na 20 str jest o numerach silniczkow tylko nie wiem czy zmieniam silniczki pod siedzeniem czy tez w oparciu pod pamiec

Opublikowano

Silniczki pod pamięć są na 4pin, te bez memo są na 2pin. Ot cała filozofia

Opublikowano

O tym wiem . Tytlko nie wiem jaka mam wersje silniczkow

Jesli ktos bawil sie w przekladke mocowan w fotelach z B7 to prosilbym o rade jak to zrobic bo jest niecotrudniej niz przy B6 . Druga wersja to zmiana silniczka tylko nie wiem jaka mam wersje silniczkow i zmieniac silniczek oparcia

Opublikowano

Zmieniasz wszystkie silniczki nie zaleznie od wersji a z oparciem sprawdz ilosc pinow.

Opublikowano

Moje awdi na sprzedaż. Chce ktos ?

Opublikowano

Coś się dzieje. ...co raz więcej forumowy perełek idzie pod młotek. Można by zrobić specjalny dział a4 z division for sale :-)

Może też bym swojego dziada wystawił;-) ale ile tu cenić....

Opublikowano

Co kupić zamiast... to jest pytanie :decayed:

Opublikowano

Jak

A ktoś mi powie czy da radę kupić pojedynczą klapkę od żaluzji wentylatora chłodnicy? dcb3fae044cfbbfaaf4d417a6820bcd1.jpg

Jak chcesz to Ci cały pas razem z tym za 200zł opchnę :decayed: Slo :facepalm:

Opublikowano

:D cały pas mam od kogoś bliżej ;)

Opublikowano

Co kupić zamiast... to jest pytanie :decayed:

B8
Opublikowano

Chyba tylko ja chcę iść w coś starszego sporo :D

Opublikowano

Moje awdi na sprzedaż. Chce ktos ?

PW ;)

Opublikowano

Ja mam kilku faworytów, ale jak dla mnie, to sporo trzeba by dołożyć. A6C6 FL, A4B8.....lub SuperB, ale wszystko, co fajne to powyżej 50k, a swoje za ile sprzedać....28....30 to już o cud się obije. A jak oddać za ok. 25, to bez sensu, przesiąść się na nowszego golasa, jak tu ma się wszystkie wygody, jak w apartamencie w Dubaiu :banan:

Opublikowano

Ja mam kilku faworytów, ale jak dla mnie, to sporo trzeba by dołożyć. A6C6 FL, A4B8.....lub SuperB, ale wszystko, co fajne to powyżej 50k, a swoje za ile sprzedać....28....30 to już o cud się obije. A jak oddać za ok. 25, to bez sensu, przesiąść się na nowszego golasa, jak tu ma się wszystkie wygody, jak w apartamencie w Dubaiu :banan:

Mamy te same typy, z tym że SuperB II gen akurat w ogóle mi się nie podoba. B8 tylko polift, przedlift do mnie nie przemawia. Jeszcze Pastuch CC ze skrzynią DSG brałbym na tapetę. Ogólnie to nic ciekawego w granicy do 50koła nie ma.