Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Papierkiem ściernym i delikatnie dogiąć.

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ok dzięki wielkie za info :)

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Panowie czy rozbieral moze ktos fotele polskora + speed i czy orientuje sie ktos czy dalo by rade przelozyc ją bez problemu na zwykle szmaciane sporty? Czy cale to poszycie itd tez jest mocowane w taki sposob jak na zdjeciach?

male_2bc4322d7d507c356ff1f2aaeeb6.jpgmale_02549bc666a0ac1920d780ea1ba.jpgmale_8f6e0c6f9a8954a3f0e11a78e8ff7f.jpg

min_cffdc6fc9166e371355a1f32a604e.jpg

Edytowane przez KoJ@K
Opublikowano

Tak tylko musza byc z B6

Opublikowano (edytowane)

I normalnie bez problemu da sie pol skorke przelozyc? :)

Edytowane przez KoJ@K
Opublikowano

Panowie poszukiwana a4 b6 może być b7 1.8t (tylko manual) może być z quattro ale nie musi, zadbana przedewszystkim, najlepiej jakby miała ori xenony, fotele, półsķory, rns itd bogata opcja ;) macie jakieś propozycje?

Opublikowano

Witam czy magiel z b7 podejdzie do b6? Pytam bo gość z allegro ma taki magiel z b7 i mówił że jest on z czujnikiem i ze teoretycznie powinien pasować do b6

Opublikowano

magiel od b7 pasuje ,jak jest z czujnikiem to pewnie sevotronic

Opublikowano

To mogę go brać bez problemu ?Bo szkoda trochę marnować czas na jakieś odsylania itp. Czyli po zamontowaniu wszystko powinno normalnie dzialać tylko tyle że nie będzie wtyczki ?

Opublikowano

To mogę go brać bez problemu ?Bo szkoda trochę marnować czas na jakieś odsylania itp. Czyli po zamontowaniu wszystko powinno normalnie dzialać tylko tyle że nie będzie wtyczki ?

Tak bedzie działał tylko troche ciezej... dopiero jak podłaczycz elektryke to bedzie banglał na 100%... O ile ten magiel to servotronic.. upewnij sie

I normalnie bez problemu da sie pol skorke przelozyc? :)

bez problemu...

jak bedziesz to robił pierwszy raz to potem place tydzien bolą... tylko :decayed::facepalm:

jak byś miał problem z rozebraniem to pisz pw

Opublikowano

Ma ktos na sell ramke manual alu 7n6?

naciepane z tapatalka

Opublikowano

Szukam ori hak holowniczy z instalacją do b7 sedan, ma ktoś?

Opublikowano (edytowane)

A jeśli to nie servotronic tylko zwykły to co wtedy ?ogolnie to raczej jak dam mechaniorowi auto to nie bedzie mi sie bawil w podlaczanie magla bo do tego chyba jest jakis przekaznik potrzebny itp...

Edytowane przez bziko86
Opublikowano

A jeśli to nie servotronic tylko zwykły to co wtedy ?ogolnie to raczej jak dam mechaniorowi auto to nie bedzie mi sie bawil w podlaczanie magla bo do tego chyba jest jakis przekaznik potrzebny itp...

Jakbyś był zainteresowany mam przekaźnik ze swojego Servotornica na sprzedaż jak coś to pw. na pewno się dogadamy

Opublikowano

Jak zwykly to tylko zmieni i bedzie hulał. Daj fote tego magla co chcesz kupic i sprawa bedzie rozwiazana. Ja na Twoim miejscu nie bawił bym sie w zwykle magle bo to strata kasy tylo od razu zakladal servotronic...

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Do oświetlania nóg z przodu i z tyłu są takie same żarówki jak w drzwiach?