Opublikowano 28 Kwietnia 201610 l To spoko,zawsze mazyłem o V6,rebulbulator out Czyli grzałke trza będzie jakoś powyginac żeby pasowała do nowego wystroju. Średnica ruł będzie 54/57 bo takie mam wejścia,wyjścia
Opublikowano 28 Kwietnia 201610 l He he na początek zaczął bym od montażu tego fmic-a i połączył bym go z obecną instalacja, a tu gdzie nie dało by się czegoś zaadaptować dałbym silikony i rurki, fajnie było by mieć kogoś kto by to wyspawal z jak najmniejsza ilością lateksu, ale na początek zabawy wystarczy pierwszy patent
Opublikowano 28 Kwietnia 201610 l Ludziska potrzebuję kupić błotnik bo ruda wychodzi... Zerkam na alledrogo za używkami ale zobaczyłem jakieś zamienniki... http://allegro.pl/blotnik-przod-audi-a4-b7-2004-08-jakosc-nowe-pra-i5904130223.html Wogóle to do mnie nie przemawia i będę rozglądał się za ORI (może ktoś coś ma?) bo wiadomo jak to z zamiennikami ale pytam z czystej ciekawości - czy ktoś coś o tym słyszał? Jak to dopasowane jest? Etc.?
Opublikowano 28 Kwietnia 201610 l Chyba w zwrotnicy, a banan to sie mowi na dolny wahacz gosciu. hue hue ale to zwrotnica jak banan wygląda
Opublikowano 29 Kwietnia 201610 l Ludziska potrzebuję kupić błotnik bo ruda wychodzi... Zerkam na alledrogo za używkami ale zobaczyłem jakieś zamienniki... http://allegro.pl/blotnik-przod-audi-a4-b7-2004-08-jakosc-nowe-pra-i5904130223.html Wogóle to do mnie nie przemawia i będę rozglądał się za ORI (może ktoś coś ma?) bo wiadomo jak to z zamiennikami ale pytam z czystej ciekawości - czy ktoś coś o tym słyszał? Jak to dopasowane jest? Etc.? Są różne opinie, na forum nawet dobre - nie wiem dlaczego. Znajomy zamówił na próbę jedną stronę, założył, pomalował i na pierwszy rzut oka jest ok, ale różnice czuć w jakości blachy, oraz widać na spasowaniu......ja już kupiłem ori używki. Udało się wyrwac w kolorze i tylko przełożyłem. Tym bardziej, że te wynalazki pewnie po dwóch latach będę i tak rude. Panowie, macie jakieś stronki z ogłoszeniami aut z zagranicy......Niemcy, Szwajcaria, Holandia.....Oglądałem na mobile.de i szczerze mówiac tam auta są droższe niż u nas. Skąd najlepiej by przytargać auto według Was?
Opublikowano 29 Kwietnia 201610 l Ludziska potrzebuję kupić błotnik bo ruda wychodzi... Zerkam na alledrogo za używkami ale zobaczyłem jakieś zamienniki... http://allegro.pl/blotnik-przod-audi-a4-b7-2004-08-jakosc-nowe-pra-i5904130223.html Wogóle to do mnie nie przemawia i będę rozglądał się za ORI (może ktoś coś ma?) bo wiadomo jak to z zamiennikami ale pytam z czystej ciekawości - czy ktoś coś o tym słyszał? Jak to dopasowane jest? Etc.? Jak dobrze poszukasz to nowy ori wyhaczysz na allegro
Opublikowano 29 Kwietnia 201610 l Poniżej foty jak auto wygląda na amorach s-line i sprężynach eibach sportline. Jak ktoś chętny to mogę się zamienić na pro-kity, bo dla mnie jest troszkę za nisko.
Opublikowano 29 Kwietnia 201610 l Pany a ta pompa prostokatna co kolega na foto pokazal do czego sluzy? Jeśli jest rozwalona to auto może stracic moc i glosniej chodzi?
Opublikowano 29 Kwietnia 201610 l Dokładnie tak jak koledzy wyżej piszą,grzeszy jest dobrze teraz Ja na prokicie mam 63cm na 19tkach
Opublikowano 29 Kwietnia 201610 l No dokladnie, popelnisz blad zmieniajac na wyzsze, calosc wyglada bardzo fajnie.
Opublikowano 29 Kwietnia 201610 l Panowie dołożenie tempomatu w b6 Pb jest jakis problem czy tylko modol + manetka i kodowanie?
Opublikowano 29 Kwietnia 201610 l Panowie dołożenie tempomatu w b6 Pb jest jakis problem czy tylko modol + manetka i kodowanie?po drodze adaptacja pompy abs jak moduł zmieniasz
Opublikowano 29 Kwietnia 201610 l Panowie dołożenie tempomatu w b6 Pb jest jakis problem czy tylko modol + manetka i kodowanie?po drodze adaptacja pompy abs jak moduł zmieniasz o jakiej adaptacji mówisz ?? Edytowane 29 Kwietnia 201610 l przez amaradaar