Opublikowano 27 Stycznia 20179 l I się zaczyna Pierwsze klocki zebrane. Pozostaje jeszcze dużo elementów. Jak ktoś z Was miałby na oku coś z s-line do A6C6 po lifcie, to poproszę o info
Opublikowano 28 Stycznia 20179 l WitamMoglby mi ktos potwierdzic info czy walek rozrzadu z galaxy 2002r 115KM podejdzie a avf-a Podobno wszystkie walki z PD to jeden h...?
Opublikowano 28 Stycznia 20179 l 11 minut temu, rrrudy25 napisał: Witam Moglby mi ktos potwierdzic info czy walek rozrzadu z galaxy 2002r 115KM podejdzie a avf-a Podobno wszystkie walki z PD to jeden h...? Podaj oznaczenie silnika tego Galaxy. Nie wszystkie wałki PD są takie same, te z DPF nie podejdą.
Opublikowano 28 Stycznia 20179 l Podaj oznaczenie silnika tego Galaxy. Nie wszystkie wałki PD są takie same, te z DPF nie podejdą. Ciezko powiedziec auy?podobno bez dpf
Opublikowano 28 Stycznia 20179 l 4 minuty temu, rrrudy25 napisał: Ciezko powiedziec auy?podobno bez dpf Jeżeli dobrze widzę ostatnie cyfry indexu to 101 R więc to wałek który jest taki sam jak AWX, ARL, AVF , ASZ i wiele innych.
Opublikowano 28 Stycznia 20179 l Panowie ktos na forum handluje uszczelkami do EGR? U mnie w sklepie dostałem informacje ze na razie brak, a chce przeczyścić i założyć nowe uszczelki bo EGR zaczął mi trochę cieknąć. Ktoś coś?Pacjent to 1.9 tdi AVF.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 28 Stycznia 20179 l siemka ile Panowie wg was warty jest ten klekot??? https://www.olx.pl/oferta/audi-a4-b7-s-line-quattro-2007-170-km-CID5-IDjKcOX.html#92f7d21357
Opublikowano 28 Stycznia 20179 l Jeżeli dobrze widzę ostatnie cyfry indexu to 101 R więc to wałek który jest taki sam jak AWX, ARL, AVF , ASZ i wiele innych.Dokladnie 101R [emoji16],czyli dobry ,biera go[emoji23]Dzieki Artur[emoji6]
Opublikowano 28 Stycznia 20179 l Cieknie Ci Z Egra, czy miedzy Egrem, a kolektorem ?Dokładnie miedzy EGR, a kolektorem - źle się określiłem wcześniej [emoji6]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 28 Stycznia 20179 l Tam idzie maletalowa uszczelka z takimi wąsami. W Aso maja na miejscu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 28 Stycznia 20179 l Normalny gumowy oring majster, bez zadnych wasow Mozna wziasc stara, wziadc egr i podjechac do jakiegos sklepu z uszczelkami, bez problemu dobralem (wzialem ciutke wieksza srednice) i czymie do dzis
Opublikowano 28 Stycznia 20179 l Dokładnie tak normalny gumowy oring tam jest bo nawet wczoraj egr wymieniałem. Edytowane 28 Stycznia 20179 l przez Gregorski3
Opublikowano 28 Stycznia 20179 l To ja miałem na myśli tą metalową miedzy rurką EGR a samym kolektorem.
Opublikowano 28 Stycznia 20179 l Dzięki Panowie Rozumiem, że oring według etki ma numer: 3C0145117F? O tym mówicie? Jak tak to rzeczywiście idzie go dobrać za grosze w sklepie Ale metalową o której pisze turzol też chyba wymienię, tak dla świętego spokoju skoro będę rozbierać wszystko by wyczyścić. Nie występują jakieś zestawy naprawcze z kompletem tych wszystkich uszczelek co by się nie bawić w kompletowanie?
Opublikowano 29 Stycznia 20179 l 9 godzin temu, kaman napisał: Dzięki Panowie Rozumiem, że oring według etki ma numer: 3C0145117F? O tym mówicie? Jak tak to rzeczywiście idzie go dobrać za grosze w sklepie Ale metalową o której pisze turzol też chyba wymienię, tak dla świętego spokoju skoro będę rozbierać wszystko by wyczyścić. Nie występują jakieś zestawy naprawcze z kompletem tych wszystkich uszczelek co by się nie bawić w kompletowanie? Ta uszczelka zielona jest między egr a gumową rurą dolotową. Między egr a kolektorem jest czarna zwykla bez kołnierza. Tu masz NR 8 na foto z aukcji. http://allegro.pl/uszczelka-oring-egr-vw-audi-seat-skoda-n90927302-i5933287783.html#thumb/2
Opublikowano 29 Stycznia 20179 l 10 godzin temu, Bieniek napisał: Ma ktoś rnse leda na handel??? siemian, biggman
Opublikowano 29 Stycznia 20179 l 15 godzin temu, Bieniek napisał: Ma ktoś rnse leda na handel??? Dla Bischopa szukasz ?
Opublikowano 29 Stycznia 20179 l 2 minuty temu, vwbartus napisał: Dla Bischopa szukasz ? Bischop bierze moją, bo ma obsługę kamery, a ja montował tego nie będę. Tylko zostałem z dziurą