Opublikowano 8 Września 20187 l Godzinę temu, MichałA4 napisał: Siemanko Panowie czy taki panel pasuje po zmianie przelacznika esp w miejsce wizytownika ? https://allegro.pl/a4-b7-przycisk-wlacznik-przelacznik-esp-chrom-uk-i7417965776.html#thumb/6 Przecież widać ze to Anglik, w miejsce uchwytu na kubek wejdzie
Opublikowano 8 Września 20187 l To i ja widze, ale chodzi mi o to czy jak wloze przycisk esp z europy to czy calosc wejdzie w miejsce po wizytowniku, chodzi o sam stelaz tych przyciskow... w sumie wizytownik +esp maja taka sama szerokosc jak kubek.
Opublikowano 12 Września 20187 l Dzięki Damian za konkretną odpowiedź , o to mi chodziło a nie wymądrzanie się o coś co jest oczywiste ?
Opublikowano 12 Września 20187 l Po małej przeróbce wejdzie. Znam gościa co ma [kubek . awaryjny .kubek] taki układ bez esp. ?
Opublikowano 12 Września 20187 l 1 godzinę temu, jacek70 napisał: Po małej przeróbce wejdzie. Znam gościa co ma [kubek . awaryjny .kubek] taki układ bez esp. ? taki zestaw bez przeróbek pasuje{2 x kubek} ,mam tak u siebie ,jest 1 minus ,jak korzystasz z lewego to podczas jazdy często zawadza się go ręką Edytowane 12 Września 20187 l przez greg2505
Opublikowano 14 Września 20187 l Przerabiał ktoś boczki dzwi Anglika na Europę? Chodzi mi o przełożenie rączek i klamek z Europy na anglika tak aby zrobić europejskie. Edytowane 14 Września 20187 l przez MilUl
Opublikowano 14 Września 20187 l 25 minut temu, MilUl napisał: Przerabiał ktoś boczki dzwi Anglika na Europę? Chodzi mi o przełożenie rączek i klamek z Europy na anglika tak aby zrobić europejskie. Nie da rady są inne
Opublikowano 16 Września 20187 l Panowie czy do zmiany błotnika przedniego potrzeba ściągać listwę progową? Bo w książce wzrob to sam nie ma nic o tym, a błotnik na dole od strony drzwi ma 2 śruby. Czy ktoś coś podpowie?
Opublikowano 16 Września 20187 l 34 minuty temu, mnaso napisał: Panowie czy do zmiany błotnika przedniego potrzeba ściągać listwę progową? Bo w książce wzrob to sam nie ma nic o tym, a błotnik na dole od strony drzwi ma 2 śruby. Czy ktoś coś podpowie? Wystarczy odkręcić 3-4 śruby progu i go odchylić żeby dostać sie do śrub błotnika.
Opublikowano 17 Września 20187 l W dniu 5.09.2018 o 20:44, MaTeo85 napisał: Prędzej bedzie tu... pozycja 5 http://pl.realoem.me/Audi/RDW/A4/2003/249/R/8/825/825010 W dniu 5.09.2018 o 20:51, luki19862121 napisał: Aj tam Mati tak z 15 sekund szukania z przyglądaniem ? Hahaha super znawcy ?? jeden poprawia drugiego. Mógłbym prosić o pomoc kogoś kto wie a nie coś niby wie a drugi go poprawia
Opublikowano 17 Września 20187 l 3 godziny temu, bartekzks napisał: Hahaha super znawcy ?? jeden poprawia drugiego. Mógłbym prosić o pomoc kogoś kto wie a nie coś niby wie a drugi go poprawia Taki z Ciebie cwaniak to do ASO sobie jedź się dowiedzieć
Opublikowano 17 Września 20187 l 5 godzin temu, bartekzks napisał: Hahaha super znawcy ?? jeden poprawia drugiego. Mógłbym prosić o pomoc kogoś kto wie a nie coś niby wie a drugi go poprawia Kolego tutaj tylko uświadomiłem Cię że w dosłownie kilka chwil sam sobie to znajdziesz. Wykaż się zaangażowaniem a nie liczysz że ktoś zrobi wszystko za Ciebie. To nie gimnazjum więc weź się w garść i zacznij myśleć.
Opublikowano 17 Września 20187 l Gdyby ktoś szukał mam do sprzedania swoje recaro (s4 b7) skóra/alcantara, carbony rs4 b7, lusterko czarne full z kompasem, atrapa s4, dolna s4 podcięta pod ramkę s-line, pewnie z czasem lista gratów się powiekszy
Opublikowano 18 Września 20187 l 23 godziny temu, marcin_o23 napisał: Gdyby ktoś szukał mam do sprzedania swoje recaro (s4 b7) skóra/alcantara, carbony rs4 b7, lusterko czarne full z kompasem, atrapa s4, dolna s4 podcięta pod ramkę s-line, pewnie z czasem lista gratów się powiekszy Chyba zmiana auta się szykuje? ?
Opublikowano 19 Września 20187 l @turzol Dzięki za pomocną podpowiedź, cała operacja zakończyła się sukcesem i bez ofiar
Opublikowano 19 Września 20187 l 26 minut temu, mnaso napisał: @turzol Dzięki za pomocną podpowiedź, cała operacja zakończyła się sukcesem i bez ofiar Wymieniłeś na zamiennik, pochwal się fotką