Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, MichałA4 napisał:

Siemanko

Panowie czy taki panel pasuje po zmianie przelacznika esp w miejsce wizytownika  ? 

https://allegro.pl/a4-b7-przycisk-wlacznik-przelacznik-esp-chrom-uk-i7417965776.html#thumb/6

Przecież widać ze to Anglik, w miejsce uchwytu na kubek wejdzie 

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To i ja widze, ale chodzi mi o to czy jak wloze przycisk esp z europy to czy calosc wejdzie w miejsce po wizytowniku, chodzi o sam stelaz tych przyciskow... w sumie wizytownik +esp maja taka sama szerokosc jak kubek.

Opublikowano

Są inne zapadki w angliku. Będziesz musiał sobie spiłować nowe.

Opublikowano

b6 bena w q poszukiwana Proszę pw

Opublikowano

Dzięki Damian za konkretną odpowiedź ,  o to mi chodziło a nie wymądrzanie się o coś co jest oczywiste ?

Opublikowano

Po małej przeróbce wejdzie. Znam gościa co ma [kubek . awaryjny .kubek] taki układ bez esp. ?

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jacek70 napisał:

Po małej przeróbce wejdzie. Znam gościa co ma [kubek . awaryjny .kubek] taki układ bez esp. ?

taki zestaw bez przeróbek pasuje{2 x kubek} ,mam tak u siebie ,jest 1 minus ,jak korzystasz z lewego to podczas jazdy często zawadza się go ręką

Edytowane przez greg2505
Opublikowano (edytowane)

Przerabiał ktoś boczki dzwi Anglika na Europę?  Chodzi mi o przełożenie rączek i klamek  z Europy na anglika tak aby zrobić europejskie.

Edytowane przez MilUl
Opublikowano
25 minut temu, MilUl napisał:

Przerabiał ktoś boczki dzwi Anglika na Europę?  Chodzi mi o przełożenie rączek i klamek  z Europy na anglika tak aby zrobić europejskie.

Nie da rady są inne

Opublikowano

Panowie czy do zmiany błotnika przedniego potrzeba ściągać listwę progową? Bo w książce wzrob to sam nie ma nic o tym, a błotnik na dole od strony drzwi ma 2 śruby. Czy ktoś coś podpowie?

Opublikowano
34 minuty temu, mnaso napisał:

Panowie czy do zmiany błotnika przedniego potrzeba ściągać listwę progową? Bo w książce wzrob to sam nie ma nic o tym, a błotnik na dole od strony drzwi ma 2 śruby. Czy ktoś coś podpowie?

Wystarczy odkręcić  3-4 śruby progu i go odchylić żeby dostać sie do śrub błotnika.

Opublikowano
W dniu 5.09.2018 o 20:44, MaTeo85 napisał:

W dniu 5.09.2018 o 20:51, luki19862121 napisał:

Aj tam Mati tak z 15 sekund szukania z przyglądaniem ?

Hahaha super znawcy ?? jeden poprawia drugiego.  Mógłbym prosić o pomoc kogoś kto wie a nie coś niby wie a drugi go poprawia 

Opublikowano
3 godziny temu, bartekzks napisał:

Hahaha super znawcy ?? jeden poprawia drugiego.  Mógłbym prosić o pomoc kogoś kto wie a nie coś niby wie a drugi go poprawia 

Taki z Ciebie cwaniak to do ASO sobie jedź się dowiedzieć 

Opublikowano
5 godzin temu, bartekzks napisał:

Kolego tutaj tylko uświadomiłem Cię że w dosłownie kilka chwil sam sobie to znajdziesz. Wykaż się zaangażowaniem a nie liczysz że ktoś zrobi wszystko za Ciebie. To nie gimnazjum więc weź się w garść i zacznij myśleć. 

Opublikowano

Gdyby ktoś szukał mam do sprzedania swoje recaro (s4 b7) skóra/alcantara, carbony rs4 b7, lusterko czarne full z kompasem, atrapa s4, dolna s4 podcięta pod ramkę s-line, pewnie z czasem lista gratów się powiekszy

Opublikowano
23 godziny temu, marcin_o23 napisał:

Gdyby ktoś szukał mam do sprzedania swoje recaro (s4 b7) skóra/alcantara, carbony rs4 b7, lusterko czarne full z kompasem, atrapa s4, dolna s4 podcięta pod ramkę s-line, pewnie z czasem lista gratów się powiekszy

Chyba zmiana auta się szykuje? ?

Opublikowano

tak, szykuje auto na sprzedaż ;)

Opublikowano

@turzol Dzięki za pomocną podpowiedź, cała operacja zakończyła się sukcesem i bez ofiar :)

Opublikowano
26 minut temu, mnaso napisał:

@turzol Dzięki za pomocną podpowiedź, cała operacja zakończyła się sukcesem i bez ofiar :)

Wymieniłeś na zamiennik, pochwal się fotką