Wandej Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Wandej, mogłeś sobie darować.....:facepalm::grin: zdjęcie z serii "śpij spokojnie" :naughty:
P-U-M-A Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Na module z Proeltec i Ledowych H7 a przesłony ci nie szkoda:wink: ---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- zamiast leda ja myślę o 7500k H7 powinno być dobrze Toż to fiolet Akjam ma w halogenach i jest miodzio a z modułem powinno być gicior Led lepiej świeci zrobiłem dzisiaj test mały. Zrobie jutro zdjęcia jak by ktoś chciał
ucho.77 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Led lepiej świeci zrobiłem dzisiaj test mały. Zrobie jutro zdjęcia jak by ktoś chciał jak rozwiązałeś kwestie impulsu drogowymi przy załączonych DRL zamontowałeś MCE z B7?
ucho.77 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 przy dziennych długie powinno być na H7 ---------- Post dopisany at 23:48 ---------- Poprzedni post napisany at 23:47 ---------- ten co używamy do popędzania maruderów z pasa:grin:
P-U-M-A Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Długie nadal są na H7. Poprostu słabiej świecą na ledzie ale mnie to obojętne bo mam Bixy
kaju Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Led lepiej świeci zrobiłem dzisiaj test mały. Zrobie jutro zdjęcia jak by ktoś chciał jak rozwiązałeś kwestie impulsu drogowymi przy załączonych DRL zamontowałeś MCE z B7? To przy ori bixach w B6 masz osobną żarówkę na dopał? Nie ma impulsu z soczewy?
slo Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 w bixach otwiera się klapka w soczewce i xenon pizga do góry oraz zapalają się H7 takie jak w zwykłych
kaju Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 w bixach otwiera się klapka w soczewce i xenon pizga do góry oraz zapalają się H7 takie jak w zwykłych No to akurat wiem, że tak się robi, tylko dziwi mnie fakt, że skoro bix, to po pieruna jeszcze na dopał H7 przy impulsie
ucho.77 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 tak tylko że przy jeździe na dziennych impuls nie uruchamia xenona palnika,rusza tylko sie przesłona:co:chyba że coś przerabiałeś
kaju Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 tak tylko że przy jeździe na dziennych impuls nie uruchamia xenona palnika,rusza tylko sie przesłona:co:chyba że coś przerabiałeś A jak nie ma dziennych, to i tak przy impulsie tylko się podnosi przesłona i dopala z H7, tak? A w B7 rusza już palnik, czy jak to tam wygląda?
ucho.77 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 ja sie bawiłem troszkę z lampami bo nie chciałem żeby przy xenonie zapalała się jeszcze H7 tak to wyszło audi a4,b6 modyfikacja lamp bi xenon - YouTube ---------- Post dopisany at 00:05 ---------- Poprzedni post napisany at 00:04 ---------- tak wygląda z DRL światła DRL AUDI A4/B6 - YouTube ---------- Post dopisany at 00:07 ---------- Poprzedni post napisany at 00:05 ---------- tak tylko że przy jeździe na dziennych impuls nie uruchamia xenona palnika,rusza tylko sie przesłona:co:chyba że coś przerabiałeś A jak nie ma dziennych, to i tak przy impulsie tylko się podnosi przesłona i dopala z H7, tak? A w B7 rusza już palnik, czy jak to tam wygląda? w B7 zamiast H7 jest już zwykła żarówka tylko do DRL-A rusza palnik
P-U-M-A Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Jak to zrobiłeś że nie wywala błędu spalonej żarówki?
ucho.77 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Jak to zrobiłeś że nie wywala błędu spalonej żarówki? tzn
P-U-M-A Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Rozumiem że sygnał świateł drogowych idą tylko do przesłony w takim razie będzie wywalać błąd. Napisz najlepiej jak to rozwiązałeś u siebie
ucho.77 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 mam zwykłą H7 i nie wywala ale przy jeździe na mijania jak włączę na dłużej długie to niestety błąd wywala:facepalm:(po około 30 sekundach),przy impulsie nie ma
P-U-M-A Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Mnie tam nie przeszkadza ten LED w długich tym bardziej że nia biało świeci. Musze mieć przerobiony ten moduł żeby tej diody tam nie było. 2 rezostory do leda i będzie grało:wink:
ucho.77 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 do środka lampy wrzuciłem przekaźnik ---------- Post dopisany at 00:23 ---------- Poprzedni post napisany at 00:19 ---------- ja dla tego wrzucę żarówki 7500k powinno być jeszcze lepiej,teraz są zwykłe tanie niebieskie i jest duża różnica między zwykłymi białymi (żółtymi) ---------- Post dopisany at 00:29 ---------- Poprzedni post napisany at 00:23 ---------- co do lede to czystym sumieniem moge polecić takie ŻARÓWKA LED CREE 11W H3 HB4 H7 H8 H9/11 P21W PY21W (3102204580) - motoAllegro miałem je w halogenach i super wyglądało,a miałem tylko o mocy 7,5w
P-U-M-A Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ale na tych ledach w nocy nic nie widać
Rekomendowane odpowiedzi