julo23 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 julo mam cały zestaw do zaślepienia egr, jak chcesz to dzwoń, ja raczej nie wrócę do tego rozwiązania:wink: W sumie to chce go przywrócić do oryginału, z tym że rozszczelnił się i syf robi. Wyczyścić wszystko i nowy założyć po bożemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Macie może do sprzedania dekory soul?Potrzebuje dawców na hydrografikę. a ile dajesz bo chce kupić do siebie jakieś najtańsze amelinium i jak będzie dobra cena to sprzedam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Macie może do sprzedania dekory soul?Potrzebuje dawców na hydrografikę. mam dekory, jakby co to pisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Pany, mam stabilizator od RS4(?). Co potrzeba do jego zamontowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Pozamiatany jestem:slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/komplet-gratow-komplet-264817/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Uuuu zonk A był Ostatnio aktywny Dzisiaj 07:44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Codziennie aktywny - ale nie skory do zalatwienia sprawy - pisze ze wyslane a pozniej ze paczka wrocila i ze kase przelal a zadnych potwierdzen - Marek wyslal mi paczke w piatek a w poniedzialek juz mialem troszke bylem w szoku - przesylka zagraniczna Wplaty od forumowiczow robione w niedziele juz wczoraj podochodzily a od niego nic Uj trudno sie mowi - chodzilo mi o silniczki ale juz mam kupione na miejscu, lepsze bo bez przerobek i zamontowane do Bixow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Ale kasa musi wrócić tak się nie robi. Zwłaszcza że nie od dzisiaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi78 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Codziennie aktywny - ale nie skory do zalatwienia sprawy - pisze ze wyslane a pozniej ze paczka wrocila i ze kase przelal a zadnych potwierdzen - Marek wyslal mi paczke w piatek a w poniedzialek juz mialem troszke bylem w szoku - przesylka zagraniczna Wplaty od forumowiczow robione w niedziele juz wczoraj podochodzily a od niego nic Uj trudno sie mowi - chodzilo mi o silniczki ale juz mam kupione na miejscu, lepsze bo bez przerobek i zamontowane do Bixow Ale lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Codziennie aktywny - ale nie skory do zalatwienia sprawy - pisze ze wyslane a pozniej ze paczka wrocila i ze kase przelal a zadnych potwierdzen - Marek wyslal mi paczke w piatek a w poniedzialek juz mialem troszke bylem w szoku - przesylka zagraniczna Wplaty od forumowiczow robione w niedziele juz wczoraj podochodzily a od niego nic Uj trudno sie mowi - chodzilo mi o silniczki ale juz mam kupione na miejscu, lepsze bo bez przerobek i zamontowane do Bixow Ale lipa Kolejny aktywny odchodzi w ładnym stylu:thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 ale dzisiaj ładnie i cieplutko. Będzie mycie plus mycie plus wosk plus odkurzanie plus wycieranie plus TYSKIE dużo tyskiego:naughty: ---------- Post dopisany at 11:34 ---------- Poprzedni post napisany at 11:33 ---------- A i grill dzisiaj zakładam w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 hehehe u mnie już wczoraj było myci i mycie i woskowanie ale faktycznie dziś piękna pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Panowie o kim mówicie ze tak w uja wali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 http://s18.postimg.org/5xluges1x/13_0460_7110_02.jpgTANIO oddam Ile? Nówki 170zł 180 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Pogoda jest mega. Ja nie myję aż zmienię zderzak może wreszcie w czwartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Pany, mam stabilizator od RS4(?). Co potrzeba do jego zamontowania? Który bo są dwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 ---------- Post dopisany at 11:34 ---------- Poprzedni post napisany at 11:33 ---------- A i grill dzisiaj zakładam w końcu się odpala grilla w taką pogodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Panowie o kim mówicie ze tak w uja wali ? no i pkp.. http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/komplet-gratow-komplet-264817/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Pany, mam stabilizator od RS4(?). Co potrzeba do jego zamontowania? Który bo są dwa? Mowie o tylnym. Dostałem w komplecie też takie uchwyty z gumą w środku. Ale ona chyba są pod ori stabilizator bo są bardzo małe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi