Młody Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Fotki musiały być super. A jakie uczucie musiała mieć panna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Jeszcze suka miała czelność piątke mu sprzedać - no nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 jestem ciekawy jak ta impreza wyglądała jak skończyła się dopiero o 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 jestem ciekawy jak ta impreza wyglądała jak skończyła się dopiero o 22 Słuchaj, pewnie goście stwierdzili, że jak wszystko opłacone i że wódka śledzie wszystko bedzie - no to h*j, trzeba tańczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 no po takiej wiadomości to nic tylko się zachlać bo wódki do oporu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 siema Panowie dorwalem sie dzis do wymiany mechanizmu szyby od kierowcy i dupaaaa nie poszlo mi hehehe jest gdzies fotostory z tego?? Ktos to kiedys robil?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 musti kojarzysz auto http://s13.postimg.org/5p80v7slv/IMG_0539.jpg Marcino a gdzieś Ty upolował mojego strucla ? Czyli jednak to jeszcze jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 siema Panowie dorwalem sie dzis do wymiany mechanizmu szyby od kierowcy i dupaaaa nie poszlo mi hehehe jest gdzies fotostory z tego?? Ktos to kiedys robil?? jest w dziale Warsztat/zrób to sam Na yt tez jest filmik jak wymienic mechanizm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julo23 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Właśnie zauważyłem że nie mam dekielka do felgi "audi" albo zgubiłem, albo ukradli albo została u wulkanizatora... mogłem zgubić jak źle założyli... Ma ktoś może dekielek ? Bo na allegro majątek. Handlarze mają po 5 dyszek. Powiedzcie mi czy są różne wymiary czy to jeden pieron ? Ci mają w rozsądnych cenach tylko czy podejdą do RS-ów? Dekielek OPEL, VW, SEAT, FIAT, SKODA, AUDI. (3166055557) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. AUDI A8 D3 DEKIELEK FELGI 69MM ORYGINAŁ (3125424612) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 musti kojarzysz auto http://s13.postimg.org/5p80v7slv/IMG_0539.jpg Marcino a gdzieś Ty upolował mojego strucla ? Czyli jednak to jeszcze jeździ No sam byłem zaskoczony w siedlcach na imprezie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Tez chetnie kupie ten element do dekielka Avusów. Moze komus zalega? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Wojtek, Ty masz jakieś kostki i piny u siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Wojtek, Ty masz jakieś kostki i piny u siebie? NIe bardzo. Co szukasz? A mam jak chcesz ten metalowy element do laczenia tylnej kanapy na srodku wraz z zaslepka i srubka. Jak chcesz to moge Ci go za free dac jesli jeszcze nie zrobiles tej kanapy tyl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Jeszcze nie zrobiłem Szukam tych kostek i pinów żeby elektrykę podłączyć i pakiet światło w sensowny sposób, bo MCE F już do mnie jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 ALOHA ELYTAWeekend uratowany-lato na,pokładzie auto ujebane a,i tak najładniejsze na dzielni Przy zmianie kół zauważyłem rudą i wielką ryse na lewym tylnym nadkolu trza malować. i klocki do wymiany. Czyli wpada 320mm bez marudzenia ale co nie widziałeś tego wcześniej ja na moim samochodzie znam każdą mikro rysę i nawet najmniejszy odprysk od kamyczka rudą widziałem ale rysa mnie wku.. bo jakby prezent od życzliwego wygląda-dobrze że tp jeden element. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Jeszcze nie zrobiłem Szukam tych kostek i pinów żeby elektrykę podłączyć i pakiet światło w sensowny sposób, bo MCE F już do mnie jedzie To pisz mosci rezaczu co tam potrzebujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Poszło PW brzydalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 musti kojarzysz auto http://s13.postimg.org/5p80v7slv/IMG_0539.jpg Marcino a gdzieś Ty upolował mojego strucla ? Czyli jednak to jeszcze jeździ No sam byłem zaskoczony w siedlcach na imprezie Najwidoczniej zrobił i jeździ i dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Jeszcze nie zrobiłem Szukam tych kostek i pinów żeby elektrykę podłączyć i pakiet światło w sensowny sposób, bo MCE F już do mnie jedzie Kostki w serwisie o ile pamietam 15 zl wiec czasami ASO to najlepsze wyjscie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi