Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie w pracy jestem nie wrzucajcie takich zdjęć:decayed:

Ja też:decayed:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Edytka a Ty lubisz takie foto? :D

Opublikowano

Źle mam biurko ustawione bo jak ktoś akurat wchodzi do pomieszczenia to widzi co robię:thumbdown:

Opublikowano

Łukasz jak nie jak tak :decayed::whistling::naughty:

lece za niunke sie wziaść

Opublikowano

Koledzy, na szybkości. Potrzebuje nr części prawego (po stronie pasażera) uchwytu od lampy.

Opublikowano

A ja w trakcie pracy wyskoczyłem na myjke bo już furka zakurzona była a teraz wrrr piz*encja:D:D:thumbup:

memory five-wladi i wszystko jasne:)

Opublikowano
A ja w trakcie pracy wyskoczyłem na myjke bo już furka zakurzona była a teraz wrrr piz*encja:D:D:thumbup:

Ty się żalisz czy się chwalisz ? :tongue4:

poka poka :wink:

Opublikowano

Tee Fanta nie świruj jarząbka i skończ się tasować przy swoim naciągu:D:D:D:p

Opublikowano
Tee Fanta nie świruj jarząbka i skończ się tasować przy swoim naciągu:D:D:D:p

Naciąg?:dziura: Nie wydaje mnie się:decayed:

Opublikowano
:beach: please :decayed:
Opublikowano

Brak fot lasek, nie ma co podziwiać. :naughty:

Opublikowano
Brak fot lasek, nie ma co podziwiać. :naughty:

Ktuś usunął:bag: Dobra już nie wklejam:foch:

Opublikowano

zielony pewnie usunął :decayed:

Opublikowano

witam mam srebrne relingi do b6 ile mozna za nie krzyczec..nie chce ktos?stan perfekt

Opublikowano
witam mam srebrne relingi do b6 ile mozna za nie krzyczec..nie chce ktos?stan perfekt

Dam flaszkę :naughty:

Opublikowano

Pytanie do posiadaczy konta na ebay.de licytuje pewien towar ( felgi) i zalezy mi na tym zeby to wygrac , slyszalem kiedys ze jest jakis program do licytowania czy podbijania ceny przed samym koncem . Pomoze ktos? Z gory dziekuje

Opublikowano
Kolego laki83 dzieki serdeczne za mila ocene Mojego wozidelka , co do kolek tych co mam zalozone to oczywiscie zostaja bo nie ukrywam ale wydaje mi sie ze ten wzor felg najbardziej pasuje do B6 oczywiscie kazdy ma swoje gusta i upodobania. za***iście te fele sie prezentuja na aucie jak sa ladnie odnowione i wypieszczone. Musze jednak znalesc ladny komplecik kolek cos na sezon letni a te co mam zalozone obecnie beda na zimowki. Co do tych czarnych dolow zderzakow i progow to nie raczej wskoczy pakiet S-Line wtedy bedzie naprawde sie elegancko prezentowal mimo iz nie lubie tego srebnego koloru auta gdyz nawet jak jest lakier dopieszczony to nie oddaje tej glebi lakieru jak czarny , czerwony czy tez jakis niebieski.

no może jest tak jak mówisz ale wiesz jak sobie trzeba ręce urobić żeby czarny oddał swoją głębie?:decayed: a jeszcze jak juz go wypicujesz a za dwa dni znowu jest ujeb..y:kwasny:...cos o tym wiem

Opublikowano

co w tym pierwszym poście się dzieje :doh::doh::doh:

Opublikowano
Pytanie do posiadaczy konta na ebay.de licytuje pewien towar ( felgi) i zalezy mi na tym zeby to wygrac , slyszalem kiedys ze jest jakis program do licytowania czy podbijania ceny przed samym koncem . Pomoze ktos? Z gory dziekuje

snajper.net