Wąski Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Sprzedałeś te skóry, które miałeś ostatnio ? Bo myślę nad sprzedażą swoich i wsadzeniem S-line`a.. Gdyby ludzie pytali i pilnie potrzebowali to pamiętaj, że MAM :> mam ale to zwykła skóra [br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 20:46_________________________________________________ Pany gwint za 800 zł dobra cena H&R używka Ty sie powinienes najlepiej na cenach znac jaaaaaaaaaaaaaa [br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 20:47_________________________________________________ http://allegro.pl/zawieszenie-gwintowane-h-r-audi-a4-b6-b7-i1411472254.html bez rewelki. Stan na oko dosc wymeczone + nie ma regulacji tawrdosci ... Sam h&r mialem w b5 i spoko chociaz przydalaby sie regulacja twardosci bo jak mialem nisko bylo dosc miekko ... to ten sam [br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 20:47_________________________________________________ Co z darmowymi dziwkami ? w Krakowie są wpadaj
Nosfer Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Sprzedałeś te skóry, które miałeś ostatnio ? Bo myślę nad sprzedażą swoich i wsadzeniem S-line`a.. Gdyby ludzie pytali i pilnie potrzebowali to pamiętaj, że MAM :> mam ale to zwykła skóra No wiem, bo mam takie same i chcę je sprzedać Więc jak będziesz miał chętnych to odsyłaj od razu do mnie :good: Ty i tak masz w chooj kasy, to możes sprzedać je później
Wandej Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Nosfer znalazłeś dokłądkę s-line?? jak coś to ja już mam tą podwójną
Chuck Norris Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Panowie leje elfa do swojego padła avf, mogę teraz zastąpić go motulem, oczywiście efl syntetyk. I jeszcze jedno pytanko, odpowiednia norma to 505.01?
Nosfer Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Nosfer znalazłeś dokłądkę s-line?? jak coś to ja już mam tą podwójną :mysli: Mówisz o tyle ? Zastanawiam się nad S4 Znalazłem nawet dawcę Tylko, że tył muszę kupić cały - zderzak + belka, bo w USA jest inna i nie pasują EU. Da się jakoś przewiercić mocowania podobno i pasuje P&P, ale gdzieś zgubiłem DIY`a do tego..
Nosb Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2011 slepy mam pieprzony odcisk na palcu o te twoje wtyczki Spoko beda nie martw sie znajde chwile i pokompletuje Teges : waski nie wiem czy to ten sam
Wąski Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Ale ja wiem [br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 09:43_________________________________________________ Sprzedałeś te skóry, które miałeś ostatnio ? Bo myślę nad sprzedażą swoich i wsadzeniem S-line`a.. Gdyby ludzie pytali i pilnie potrzebowali to pamiętaj, że MAM :> mam ale to zwykła skóra No wiem, bo mam takie same i chcę je sprzedać Więc jak będziesz miał chętnych to odsyłaj od razu do mnie :good: Ty i tak masz w chooj kasy, to możes sprzedać je później no masz rację pierwsze Twoje
Stolkien Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Chłopacy. Kto na forum sprzedaje klocki/tarcze w dobrych cenach? jakieś TRW czy coś innego? oczywiśnie do B6
Artur82 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 POLECAM TOM77 ...dobry, kontakt, fachowa obsluga, szybka paczka!!
Flyer Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Chłopacy. Kto na forum sprzedaje klocki/tarcze w dobrych cenach? jakieś TRW czy coś innego? oczywiśnie do B6 TOM77
Wandej Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Nosfer znalazłeś dokłądkę s-line?? jak coś to ja już mam tą podwójną :mysli: Mówisz o tyle ? Zastanawiam się nad S4 Znalazłem nawet dawcę Tylko, że tył muszę kupić cały - zderzak + belka, bo w USA jest inna i nie pasują EU. Da się jakoś przewiercić mocowania podobno i pasuje P&P, ale gdzieś zgubiłem DIY`a do tego.. o tyle S4 wygląda zajebiaszczo :kox: Ja szukam przód s-line tył jest normalna bo według mnie też ładnie wygląda
slepy Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 slepy mam pieprzony odcisk na palcu o te twoje wtyczki Spoko beda nie martw sie znajde chwile i pokompletuje Teges : waski nie wiem czy to ten sam Dobra dobra, ty się wtyczkami nie zasłaniaj przyznaj się od czego te odciski, siedzisz przed tym przodem od RS4 i :polew:
Remik-A4 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 warto kupic ? http://cgi.ebay.co.uk/Bluetooth-ELM327-OBD2-CAN-fault-code-PC-diagnostic-tool-/250747894021?pt=UK_Diagnostic_Tools_Equipment&hash=item3a61bd3905 wersja softu 1.5a, Bluetooth i pelne :> oprogramowanie...
badboy Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 pany mam taki problem... wymieniłem potencjometr pedału gazu bo miałem objawy typu brak reakcji na pedał gazu obroty 1200 włączona kontrolka ESP i migające tkz. "sprężynki". po wymianie z pozoru wszystko okey, ale sprawdzałem na VAGu pozycję 002 w engine[01] i przy wciśnięciu gazu do oporu pokazuje 87% zamiast 100%. pytanie czy da się to wyregulować? na VAGu jakoś ? czy może to wina potencjometru bądź ustawienia pedału gazu ???
Artur82 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 badboy...u mnie wokncu dzis zagoscil siatex taki jak Ty masz
wrclaguna Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Nosfer znalazłeś dokłądkę s-line?? jak coś to ja już mam tą podwójną :mysli: Mówisz o tyle ? Zastanawiam się nad S4 Znalazłem nawet dawcę Tylko, że tył muszę kupić cały - zderzak + belka, bo w USA jest inna i nie pasują EU. Da się jakoś przewiercić mocowania podobno i pasuje P&P, ale gdzieś zgubiłem DIY`a do tego.. Moze cos takiego i w dobrej cenie wersja USA http://www.ecstuning.com/Audi-B6_A4-FWD-V6_30v/Exterior/View_All/ES2139056/
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 http://sport.onet.pl/pilka-nozna/i-liga/i-liga-byla-modelka-playboya-prezesem-klubu,4117014,0,fotoreportaz-maly.html#photo8543640 :gwizdanie:
Thom4s Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Sorry, ale ona nieładna jest. Zdjęcie 5 szczególnie. A to na full wypas tapecie, wyobraźcie sobie bez.
Rekomendowane odpowiedzi