barrowiec1 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Od razu rezaj mocniejsze co by same klapę otwierały. W avancie nie ma możliwości automatycznego otwierania... poza tym fajnie byłoby dostać z takiej klapy Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Wojtek_A4 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Kupie RNSe.Ma ktos? Miałeś dopiero co? zepsuł Chyba miales napisac zepsula sie bo ja nie wiem jak mozna zepsuc RNSa:grin::grin:
H4mm3R Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Od razu rezaj mocniejsze co by same klapę otwierały. W avancie nie ma możliwości automatycznego otwierania... poza tym fajnie byłoby dostać z takiej klapy Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 To mało jeszcze widziałeś
MARCIN607 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Trafiles na tak samo udaną sztukę jak moja. U mnie szpec powiedział ze nawet nie będzie dalej rozkręcał,o zdjęciu obudowy. Kawa była wszędzie ---------- Post dopisany at 08:28 ---------- Poprzedni post napisany at 08:26 ---------- Od razu rezaj mocniejsze co by same klapę otwierały. W avancie nie ma możliwości automatycznego otwierania... poza tym fajnie byłoby dostać z takiej klapy Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 To mało jeszcze widziałeś Ta klapa to niebezpieczna rzecz. Klapa ma się opuszczać i zamykać za,dużo jeszcze do rezanie żeby takie czary uprawiać.
barrowiec1 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Od razu rezaj mocniejsze co by same klapę otwierały. W avancie nie ma możliwości automatycznego otwierania... poza tym fajnie byłoby dostać z takiej klapy Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 To mało jeszcze widziałeś Widzieć, to ja to widziałem... tylko nie powiesz mi, że kupisz w ASO siłowniki do automatycznej klapy... poza tym nikt tego jeszcze nie opisał tutaj :-D:-D:-D Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
H4mm3R Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Od razu rezaj mocniejsze co by same klapę otwierały. W avancie nie ma możliwości automatycznego otwierania... poza tym fajnie byłoby dostać z takiej klapy Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 To mało jeszcze widziałeś Widzieć, to ja to widziałem... tylko nie powiesz mi, że kupisz w ASO siłowniki do automatycznej klapy... poza tym nikt tego jeszcze nie opisał tutaj :-D:-D:-D Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 To Marcin będzie pierwszy
pocas Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Rękawice zostały rzucone ;] Gdzieś mi się ten mod przewijał. Nawet były dokładnie opisane z jakiego samochodu siłowniki kupić by właśnie nie strzeliły w pysk.
domin79 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 To Marcin będzie pierwszy ktoś musi być pierwszy:decayed:
wrclaguna Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Pany jak wylaczyć postojowki (pomaranczowe) w B7 autko z USA
domin79 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Pany jak wylaczyć postojowki (pomaranczowe) w B7 autko z USA kodowaniem MCE:eusathink:
jerzu Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Do klapy może wystarczy dorzucić sprężynki i mocny siłownik, w A3 sportback udaje się to zrobić to i w A4 powinno pójść. Też będę z tym kombinował
turzol Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Rękawice zostały rzucone ;]Gdzieś mi się ten mod przewijał. Nawet były dokładnie opisane z jakiego samochodu siłowniki kupić by właśnie nie strzeliły w pysk. na a4freunde jest dupny temat o tym juz od 2 lat 8E/B7 Umbauanleitung zur autom. Heckklappenöffnung am B7 Avant
wrclaguna Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Pany jak wylaczyć postojowki (pomaranczowe) w B7 autko z USA kodowaniem MCE:eusathink: Mysle ze to to : Kanał 014 światła postojowe USA / Kanada Shutdown Parklich USA / Kanada. 0 = wyłączone światła postojowe 1 = aktywny Paklicht
domin79 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Pany jak wylaczyć postojowki (pomaranczowe) w B7 autko z USA kodowaniem MCE:eusathink: Mysle ze to to : Kanał 014 światła postojowe USA / Kanada Shutdown Parklich USA / Kanada. 0 = wyłączone światła postojowe 1 = aktywny Paklicht
pocas Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Rękawice zostały rzucone ;]Gdzieś mi się ten mod przewijał. Nawet były dokładnie opisane z jakiego samochodu siłowniki kupić by właśnie nie strzeliły w pysk. na a4freunde jest dupny temat o tym juz od 2 lat 8E/B7 Umbauanleitung zur autom. Heckklappenöffnung am B7 Avant To teraz proszę przetłumaczyć. Co poczeba do moda ;]
P-U-M-A Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Jak ogarniecie temat klapy to wracam do rezania:decayed:
iconslave Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Witam Pany, Moje auto bedzie szlo do zyda jak ktos chce to beda graty na sprzedaz. air, lampy, grill
miszka Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Witam Pany,Moje auto bedzie szlo do zyda jak ktos chce to beda graty na sprzedaz. air, lampy, grill You buddy, can you explain me why you sell your car ??????
domin79 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 bikoz aj łont niu kar :polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi