jerzu Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 dzień dobry Wy to macie dobrze, spokojnie można sobie na forum posiedzieć ja od rana we Wrocławiu w pracy Szukam sobie RNS-e... Korzystał ktoś z oferty NAVIpol? 1999 montaż ze wszystkimi częściami. Dobra oferta? Muszę niestety przyspieszyć z poszukiwaniem, ponieważ Chorus którego używam jest z A3 żony, a jej autko wraca w końcu z serwisu.
miszka Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 dzień dobry Wy to macie dobrze, spokojnie można sobie na forum posiedzieć ja od rana we Wrocławiu w pracy Szukam sobie RNS-e... Korzystał ktoś z oferty NAVIpol? 1999 montaż ze wszystkimi częściami. Dobra oferta? Muszę niestety przyspieszyć z poszukiwaniem, ponieważ Chorus którego używam jest z A3 żony, a jej autko wraca w końcu z serwisu. w tej cenie to już spokojnie Leda kupisz
Wandej Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 dzień dobry Wy to macie dobrze, spokojnie można sobie na forum posiedzieć ja od rana we Wrocławiu w pracy Szukam sobie RNS-e... Korzystał ktoś z oferty NAVIpol? 1999 montaż ze wszystkimi częściami. Dobra oferta? Muszę niestety przyspieszyć z poszukiwaniem, ponieważ Chorus którego używam jest z A3 żony, a jej autko wraca w końcu z serwisu. Dokładnie. A montaż to na pewno w okolicy masz jakiegoś szpeca z forum który Ci za flaszkę zainstaluje:wink:
jerzu Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Zakoduje sobie pewnie sam, w A3 troszkę bawiłem się z kodowaniami i różnymi zmianami raczej sam. Ile LED kosztuje, znaczy sama navi?
miszka Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Zakoduje sobie pewnie sam, w A3 troszkę bawiłem się z kodowaniami i różnymi zmianami raczej sam. Ile LED kosztuje, znaczy sama navi? to zależy ale tak od 1600zł w górę spokojnie znajdziesz , ale na pewno i taniej można tylko trzeba dobrze poszukać okazji ...wie ktoś może czy ten zestaw z B8 podejdzie do naszych B6 , był chyba gdzieś kiedyś wątek o tym ale nie moge znaleźć
jerzu Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Też mi się podobają te przyciski Myślałem, że jak kupię S-lina to już nie będzie wiele do rezania w autku
miszka Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 nawet jak byś kupił nie wiadomo jak wypasioną wersje to i tak zawsze coś się znajdzie do rezania
jerzu Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Niestety, zawsze tak jest A w B6 jest o wiele więcej wykonalnych rzeczy niż w 8L Powoli dojdę do Waszego poziomu z autkiem...
Młody_drog Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 mikaszi, ja wezme do a6stki jak do b6 nie podejda
miszka Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 kurcze nie mogę znaleźć tego tematu odnośnie montażu tych guzików do B6
Młody_drog Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Nie da rady, daje 30 funtow i zabieram je TERAZ
miszka Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Nie da rady, daje 30 funtow i zabieram je TERAZ
greg2505 Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Nie da rady, daje 30 funtow i zabieram je TERAZ o ile dobrze pamiętam wrclaguna coś rezał
turzol Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 kurcze nie mogę znaleźć tego tematu odnośnie montażu tych guzików do B6 ucho rezał, zobacz w jego temat. Z tego co mówił to yebania jest sporo, ale efekt bdb
ucho.77 Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 kurcze nie mogę znaleźć tego tematu odnośnie montażu tych guzików do B6 ucho rezał, zobacz w jego temat. Z tego co mówił to yebania jest sporo, ale efekt bdb co chcesz wiedzieć ---------- Post dopisany at 15:58 ---------- Poprzedni post napisany at 15:47 ---------- ...wie ktoś może czy ten zestaw z B8 podejdzie do naszych B6 , był chyba gdzieś kiedyś wątek o tym ale nie moge znaleźć http://www.baaqii.com/promanage/productimage/Ewhole/MA244-1.jpg do drzwi kierowcy przełączniki szyb i lusterek pasują p&p,lecz trochę rzeźbienia jest przy reszczie drzwi auto masz z mojego roku więc jeszcze mogą ci nie pasować kostki w przełącznikach z tyłu i prawym przodzie tzn. możesz mieć kostkę na 8 pinów a w tych z chromem jest wtyczka na 4 piny, ja tak miałem:wink:
jozek726 Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Zakoduje sobie pewnie sam, w A3 troszkę bawiłem się z kodowaniami i różnymi zmianami raczej sam. Ile LED kosztuje, znaczy sama navi? to zależy ale tak od 1600zł w górę spokojnie znajdziesz , ale na pewno i taniej można tylko trzeba dobrze poszukać okazji ...wie ktoś może czy ten zestaw z B8 podejdzie do naszych B6 , był chyba gdzieś kiedyś wątek o tym ale nie moge znaleźć http://www.baaqii.com/promanage/productimage/Ewhole/MA244-1.jpg te są ładniejsze
P-U-M-A Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Kolejne Bose ogarnięte:decayed::decayed::decayed: Dodatkowo został podłączony moduł Bluetooth
Rekomendowane odpowiedzi