tomcrack27 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 patrze wlasnie na swoje i na fotke z aukcji to moge powiedziec ze nie:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 ile w ASO kratka halogenu s-line ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 ile w ASO kratka halogenu s-line ?89 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Szczegóły oferty - Powiatowy Urząd Pracy w Białej Podlaskiej - PUP Biała Podlaska Polska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzu Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 ile w ASO kratka halogenu s-line ? w getem 89 zł, więc w Aso pewnie z 95-98 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Ktorej potrzebujesz mam nowki ori dawaj na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 ile w ASO kratka halogenu s-line ? w getem 89 zł, więc w Aso pewnie z 95-98 zł dzięki bo są na allegro po 100zł i się zastanawiałem ile kosztuje w aso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 ok i powiedz mi w jaki sposób zdiagnozować czy przekaźnik jest walnięty jak czyszczenie styków nie pomoże? To świec narazie nie będe ruszał Wyczyść styki i zamontuj - jak znów będzie wywalać to podmień przekaźnik z innego AVF. Barts moze bedziesz wiedział ktory bezpiecznik odpowiada za sterowanie komputerem?? NR 12 gniazdo diagnostyczne 10A ?? Bezpiecznik nie steruje komputerem Co najwyżej może go zasilić... ECU zasila kilka bezpieczników - jeden z nich jest tam gdzie przekaźnik świec (pierwszy na wewnętrznej ściance licząc od frontu auta). własnie chodzi mi zasilanie ecu to bedzie ten 12?? Wyjaśnij może o co chodzi bo inaczej to pytanie o bezpiecznik takie z d*py... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 LISTWY DOLNE NA DRZWI KPL. AUDI S4 B6 AVANT (3358864582) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.a tu listwy dolne s4 b6 też w fajnych pieniążkach to s line listewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 LISTWY DOLNE NA DRZWI KPL. AUDI S4 B6 AVANT (3358864582) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.a tu listwy dolne s4 b6 też w fajnych pieniążkach to s line listewki ja tylko dałem link i napisalem tak jak w aukcji pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 ok i powiedz mi w jaki sposób zdiagnozować czy przekaźnik jest walnięty jak czyszczenie styków nie pomoże? To świec narazie nie będe ruszał Wyczyść styki i zamontuj - jak znów będzie wywalać to podmień przekaźnik z innego AVF. Barts moze bedziesz wiedział ktory bezpiecznik odpowiada za sterowanie komputerem?? NR 12 gniazdo diagnostyczne 10A ?? Bezpiecznik nie steruje komputerem Co najwyżej może go zasilić... ECU zasila kilka bezpieczników - jeden z nich jest tam gdzie przekaźnik świec (pierwszy na wewnętrznej ściance licząc od frontu auta). własnie chodzi mi zasilanie ecu to bedzie ten 12?? Wyjaśnij może o co chodzi bo inaczej to pytanie o bezpiecznik takie z d*py... OK juz znalazlem bezpiecznik ktory odcina caly komputer jest pod pokrywa kolo ecu 15A:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Ma ktoś na zbyciu silniczek szyby kierowcy obsługujący pamięć fotela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Ma ktoś na zbyciu silniczek szyby kierowcy obsługujący pamięć fotela? Kasiorka Ci doszła ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 bart sprawdzalem przekaźnik i świece i jest wszystko ok to chyba jakiś bład po tych deszczach wystapil ale odkrecic sroby od kabiny pokrywy ecu to trzeba sie dobrze nagimnastykować bez ściągania wycieraczek i podszybia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 bart sprawdzalem przekaźnik i świece i jest wszystko ok to chyba jakiś bład po tych deszczach wystapil ale odkrecic sroby od kabiny pokrywy ecu to trzeba sie dobrze nagimnastykować bez ściągania wycieraczek i podszybia Odpowiedniej grubości nasadka + mała grzechotka i nie ma problemu Co to znaczy wszystko dobrze? Spodziewałeś się mułu na stykach ? Czasem troszkę syfu/śniedzi wystarczy aby przekaźnik wariował. Wyczyściłeś i zamontowałeś to teraz czekaj co się będzie działo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 grzechotka 1/2 podeszłem z przedłużką nie pamietam jakiej wielkości styki wyczyściłem i psuknąłem sprayem do styków a świece sprawdzałem przez odpięcie czujnika temteratury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 grzechotka 1/2 podeszłem z przedłużką nie pamietam jakiej wielkości styki wyczyściłem i psuknąłem sprayem do styków a świece sprawdzałem przez odpięcie czujnika temteratury No to teraz czekamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 no zobaczymy co z tego wyniknie mam nadzieje że nie zostane kiedy zaskoczony jak gdzieś na parkingu fury nie odpale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 A ja wymieniłem u siebie tarcze przednie i klocki, wreszcie nic nie bije przy hamowaniu a i przy normalnej jeździe się uspokoiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 pytanie do znawców czy w s4 b6 występowały xenony czy tylko bixy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi