kaju Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Sprzedam swoją S-klase, żona się dowiedziała, że mam kochanke i ot co mi zrobiła z autem: Mercedes-Benz S 320 okazja 2004 Bydgoszcz ? Tablica.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Witam. Nie wiem, gdzie zadać to pytanie. Czy zderzak tył z B7 podejdzie do B6? (kombi) Szukam dwururki. Nie podejdzie Tapnięte z SGS III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Witam. Nie wiem, gdzie zadać to pytanie. Czy zderzak tył z B7 podejdzie do B6? (kombi) Szukam dwururki. jeżeli liczysz na P&P to nie podejdzie , ale po jakiejś grubej rzeźbie na pewno by go założył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vblpl Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 mikaszi, tak to nie. Czyli muszę szukać od B6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 p&p musisz szukać od b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 panowie orientuje się może ktoś do jakiego modelu/silnika podchodzą tarcze przednie 320mm to jak pomoże ktoś już wiem że na pewno montowane były w S4 B5 2.7 BiT A4 B7 3.0 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 2.0t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 panowie orientuje się może ktoś do jakiego modelu/silnika podchodzą tarcze przednie 320mm to jak pomoże ktoś już wiem że na pewno montowane były w S4 B5 2.7 BiT A4 B7 3.0 ? Jeszcze chyba a6 3.0tdi ja u siebie mam z 2.7 bit b5 2 tloczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 B7 2.5tdi B7 2.0 TFSI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 dzięki panowie ---------- Post dopisany at 19:01 ---------- Poprzedni post napisany at 18:58 ---------- Jeszcze chyba a6 3.0tdi ja u siebie mam z 2.7 bit b5 2 tloczki też takie nie dawno zamontowałem u siebie , samochód hamuje że plomby można zgubić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1597 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Witam Potrzebuję rady bardziej doświadczonych kolegów W mojej A4 mam "zwykłe" lampy - nie planuję przerabiać ich na bixy, więc... czy lepiej wsadzić Led H7 Power Led 5x1.5W biała motoHID.pl - Oświetlenie dla Twojego Samochodu czy Hid Zestaw HID slim+ canbus 35W H7 5000k motoHID.pl - Oświetlenie dla Twojego Samochodu Do tego W5W W5W LED Canbus 6xSMD W5W / T10 white 5000k radiator motoHID.pl - Oświetlenie dla Twojego Samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 moim zdaniem tylko wymiana na xenon/bixenon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 moim zdaniem tylko wymiana na xenon/bixenon +1. Ja u siebie przed dzwonem założyłem HIDy i tak średnio zadowolony byłem z światła... Wiadomo, lepiej, niż na "żółtych" żarówkach, ale jeszcze nie to, co mnie zadowala. Tym bardziej, że w ex b5 miałem BIX, także tego... sarna mi pomogła trochę z decyzją przejścia na BIXy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1597 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 moim zdaniem tylko wymiana na xenon/bixenon ogólnie nie powiem - bardzo chętnie bym zmienił na bixy ale to się liczy z przeróbką lamp, wymiana zderzaka, dołożenie sprysków, samopoziom no i koszt żarników i przetwornic Lista do kupienia i zrobienia dość długa - i raczej nie do zrealizowania w najbliższym czasie Chciałbym w miarę niewielkim kosztem poprawić oświetlenie w autku +1. Ja u siebie przed dzwonem założyłem HIDy i tak średnio zadowolony byłem z światła... Wiadomo, lepiej, niż na "żółtych" żarówkach, ale jeszcze nie to, co mnie zadowala. Tym bardziej, że w ex b5 miałem BIX, także tego... sarna mi pomogła trochę z decyzją przejścia na BIXy To chyba pozostaje mi do lasu jechać i saren szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 moim zdaniem tylko wymiana na xenon/bixenon ogólnie nie powiem - bardzo chętnie bym zmienił na bixy ale to się liczy z przeróbką lamp, wymiana zderzaka, dołożenie sprysków, samopoziom no i koszt żarników i przetwornic Lista do kupienia i zrobienia dość długa - i raczej nie do zrealizowania w najbliższym czasie Chciałbym w miarę niewielkim kosztem poprawić oświetlenie w autku To na początek HIDy są jakąś alternatywą, ale błagam nie zakładaj żarników z barwą 6k+ i od razu jedź to ustawić dobrze na stacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1597 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 moim zdaniem tylko wymiana na xenon/bixenon ogólnie nie powiem - bardzo chętnie bym zmienił na bixy ale to się liczy z przeróbką lamp, wymiana zderzaka, dołożenie sprysków, samopoziom no i koszt żarników i przetwornic Lista do kupienia i zrobienia dość długa - i raczej nie do zrealizowania w najbliższym czasie Chciałbym w miarę niewielkim kosztem poprawić oświetlenie w autku To na początek HIDy są jakąś alternatywą, ale błagam nie zakładaj żarników z barwą 6k+ i od razu jedź to ustawić dobrze na stacji Jak już to myślę max 5k założyć... Te ledy W5W powinny pasować do tych Hidów z linka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 moim zdaniem tylko wymiana na xenon/bixenon ogólnie nie powiem - bardzo chętnie bym zmienił na bixy ale to się liczy z przeróbką lamp, wymiana zderzaka, dołożenie sprysków, samopoziom no i koszt żarników i przetwornic Lista do kupienia i zrobienia dość długa - i raczej nie do zrealizowania w najbliższym czasie Chciałbym w miarę niewielkim kosztem poprawić oświetlenie w autku Jak zmienisz na xenon to masz większość rzeczy z bani, to po pierwsze, a po drugie to przy hidach też raczej powinieneś dołożyć spryski i samopoziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1597 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 moim zdaniem tylko wymiana na xenon/bixenon ogólnie nie powiem - bardzo chętnie bym zmienił na bixy ale to się liczy z przeróbką lamp, wymiana zderzaka, dołożenie sprysków, samopoziom no i koszt żarników i przetwornic Lista do kupienia i zrobienia dość długa - i raczej nie do zrealizowania w najbliższym czasie Chciałbym w miarę niewielkim kosztem poprawić oświetlenie w autku Jak zmienisz na xenon to masz większość rzeczy z bani, to po pierwsze, a po drugie to przy hidach też raczej powinieneś dołożyć spryski i samopoziom W sumie też prawda Widziałem, że na forum jeżdżą na hidach 4-5k bez sprysku i samopoziomu i nikt się nie "przyczepił"... Czyli można przyjąć że ledowe H7 raczej nie mają sensu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Jako dzienne mają za***isty sens, ale nie da Ci to tyle światła, co zwykła żarówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi