wladi Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Wladi lusterka od anglika nie pasuja sa inne katy nastawien do nadwoziaTo ja już zgłupiałem jedni mówią tak inni że nie weźcie się ogarnijcie:grin:
Fr0styyy. Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Siema elyta:D Pora isc smazyc dupe na plaze <3
Bart-S Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 ...co do lusterek - to nie VW. Tu nie ma podziału UK/EU - szkła są takie same (każdy z wariantów występuje zarówno dla lewej jak i prawej strony).
andr3i Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Siema elyta:DPora isc smazyc dupe na plaze <3 nie zadobrze ci tam przypadkiem ? :decayed:
daniels Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Siema elyta:DPora isc smazyc dupe na plaze <3 nie spal na czarno...samej d*py
amaradaar Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Panowie ile moge dostac za kiere z b8?? bez poduchy 400zł albo 100 zależy jaka
Marcino87 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Wladi lusterka od anglika nie pasuja sa inne katy nastawien do nadwoziaTo ja już zgłupiałem jedni mówią tak inni że nie weźcie się ogarnijcie:grin: Ja nie mowilem o szklach tylko o stelarzach lustra inne maja katy
wladi Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 ...co do lusterek - to nie VW. Tu nie ma podziału UK/EU - szkła są takie same (każdy z wariantów występuje zarówno dla lewej jak i prawej strony).W końcu konkretna odpowiedź, dzięki Bartek:wink:
barrowiec1 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 ...co do lusterek - to nie VW. Tu nie ma podziału UK/EU - szkła są takie same (każdy z wariantów występuje zarówno dla lewej jak i prawej strony).W końcu konkretna odpowiedź, dzięki Bartek:wink: przecież Ci to napisałem wcześniej...
wladi Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 ...co do lusterek - to nie VW. Tu nie ma podziału UK/EU - szkła są takie same (każdy z wariantów występuje zarówno dla lewej jak i prawej strony).W końcu konkretna odpowiedź, dzięki Bartek:wink: przecież Ci to napisałem wcześniej... No dobra Tobie też dzięki:wink:
Marcino87 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Wymyslcie o co tu chodzi. Ciagle mi sie gubi kluczyk nie moge ani otworzyc ani zamknac z pilota samochodu. To juz sie stalo ze sporadycznego w notoryczne. Bateria nowa na vagu widac rozpoznaje kluczyk ale no noe dziala ;/
tomcrack27 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 ja mialem tak jak wypralem pilota raz:facepalm:
Marcino87 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Ale ja go nie wypralem i na dwoch pilotach to samo jest
wladi Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Marcin ja mam to samo na jednym i pewnie już poprostu płytka nie domaga że gubi sygnał muszę np. otworzyć drzwi kluczem włączyc zapłon i jak wyjmę klucz to potem już mogę zamknąć auto z pilota nie wiem o co kaman...
Marcino87 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 A mnie juz tak to wk***ia ze jak sie zdenerwuje to sprzedam ten samochod
wladi Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 może moduł komfortu szwankuje?Raczej nie u mnie wszystko hula bez zarzutu drugi pilot tak samo za***rdala:wink:
MARCIN607 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 mi w a2 nagle przestał działać pilot i ..uj :doh::doh: Marcin masz ten klucz dla mnie? jak tak to daj $$ na pw :naughty: ---------- Post dopisany at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany at 21:17 ---------- może moduł komfortu szwankuje?Raczej nie u mnie wszystko hula bez zarzutu drugi pilot tak samo za***rdala:wink: u Marcina-jak na dwóch tak samo jest :thumbdown: u Ciebie to parch po powodzi to tam wszystko może być :polew::glupek2:
Rekomendowane odpowiedzi