Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No jest to strona w języku Angielskim :P Dlatego jak chcecie to się rejestrujcie ale niestety tylko język Ang :D

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No jest to strona w języku Angielskim :P Dlatego jak chcecie to się rejestrujcie ale niestety tylko język Ang :D

zalogowałem się i będę po naszemu pisał w podpisie będę miał słownik posko-angielski (a nie ch się uczą języków :polew: )[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 20:04_________________________________________________

Marcin nie maja u mnie tego kapcia do kompletu :disgust:

:wallbash: :wallbash: :wallbash:
Opublikowano

zalogowałem się i będę po naszemu pisał w podpisie będę miał słownik posko-angielski (a nie ch się uczą języków :polew: )[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 20:04_________________________________________________

Jak tylko po to się zalogowałeś, żebym każdy twój komentarz musiał przeglądać i zmieniać to lepiej nic nie pisz

Opublikowano

Jak tylko po to się zalogowałeś, żebym każdy twój komentarz musiał przeglądać i zmieniać to lepiej nic nie pisz

będę grzeczny słowo :wink4:[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 20:07_________________________________________________fajne autko http://allegro.pl/audi-a4-cabrio-2-5tdi-s-line-i1434059679.html
Opublikowano

zalogowałem się i będę po naszemu pisał w podpisie będę miał słownik posko-angielski (a nie ch się uczą języków :polew: )

Popieram inicjatywę :polew: :polew: :polew: :polew:

A co?! :D

Opublikowano

może i ostre ale nikt nie stoi w krzakach z suszarką :polew:. Jeździłem dość dużo tam na polskich blachach i nie raz za mną jechali i jakoś nikt się nie przyczepił 0 kontroli. Tam jak masz coś nie tak to cię zatrzymają :decayed:

dokladnie tak wlsnie jest :cool1:

widze Piotrek, ze znasz klimat :naughty:

Opublikowano

może i ostre ale nikt nie stoi w krzakach z suszarką :polew:. Jeździłem dość dużo tam na polskich blachach i nie raz za mną jechali i jakoś nikt się nie przyczepił 0 kontroli. Tam jak masz coś nie tak to cię zatrzymają :decayed:

dokladnie tak wlsnie jest :cool1:

widze Piotrek, ze znasz klimat :naughty:

No jasne :decayed: chwile tam byłem, z jednej pracy musiałem się zwolnić bo pół roku dzień w dzień pijany i trzeba było jeszcze dojechać do domu samochodem :kox: moja baba już miała dość i nie miałem wyjścia ale mi się podobało :kox:

Opublikowano

oni tylko zatrzymuja Corsy, cytryny Saxo z mlodzieza angielska :polew:

Dokładnie tam mi się to podobało pijesz sobie piwko i możesz śmiało jechać :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Chłopki, co sądzicie o mojej stronie ?:D Trochę amatorstwo ale próbuję rozkręcić tylko teraz nie mam za dużo czasu. www.audidrivers.net

Zna się ktoś na domenach, przekierowaniach itp? Bo mam parę pytań

wal na PW, ja robie takie :) - http://panduszczyk.com/portfolio

Opublikowano

Ładne robisz. Ale Logo Divisionu to beznadziejnie Ci idzie :P:polew:

Opublikowano

Ładne robisz. Ale Logo Divisionu to beznadziejnie Ci idzie :P:polew:

siweta racja Karol :wink4:

Opublikowano

Dobry zakup :tongue4:

Opublikowano

Wandej do tej dokladki w oryginale w komplecie byl zestaw srob do mocowania z takimi dziwnymi podkladkami...lakiernik cos napewno wymysli...jak cos to daj mi znac..moze odkupie

Opublikowano

Panowie przekładał ktos fotele z sedana do avanta?? Chodzi mi głównie o oparcie kanapy i przekładkę uchwytów do których mocuje się roletę bagażnika. Czy duzo z tym zachodu jest??

Opublikowano

Wydaje mi się że nie przymocujesz rolety do foteli z sedana, przynajmniej tak jak jest w oryginale. Ja przekładałem ale z avanta do sedana i wtedy nie ma problemu.[br]Dopisany: 09 Luty 2011, 11:25_________________________________________________macie super zwór A4 może ktoś się skusi na coś podobnego :polew: :polew:

dsc00260j.jpg

dsc00259jx.jpg

Opublikowano

Podjechał po kolejną porcje leków :polew:

Opublikowano

fajne fajne :good: