Wandej Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 ---------- Post dopisany at 10:10 ---------- Poprzedni post napisany at 10:06 ---------- A ta dla Jozka:kox:
Wandej Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Pany można gdzies kupić taki zestaw naprawczy czy coś żeby zrobić te jeb.ane oparcie fotela??
Blachu Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Powitać z rana Czas umyć i nawoskować auto No i robota skończona niedawno Chemical Guys Pete 53 Black Pearl jest :kox:
stachu624 Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 idzie w aso 60zl i problem z glowy czas 10min solidnie wykonane z grubego metalu teraz jest nie do zdarcia
Marcino87 Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Booster w akcji na zlocie w Bieszkowicach:kox: Ciekawe czy ktos dostal z rykoszetu Sent from my телефон
wladi Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Właśnie jak bys zgadł mnie cos jebło z rury miałem czoło czarne:grin:
Wandej Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 idzie w aso 60zl i problem z glowy czas 10min solidnie wykonane z grubego metalu teraz jest nie do zdarcia Piszesz o tym zestawie naprawczym fotela?? Jakiś numerek?
wladi Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 A to dzisiejsze takie tam modyhttp://s16.postimg.org/sji5nrf8x/image.jpg http://s16.postimg.org/bugpruinl/image.jpg No elegancko chociaż lampy:whistling: no i odkurz w aucie:decayed:
Marcino87 Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 O wlasnie z lampami sam cos chce zrobic czym malowales pokaz na aucie jak to wyglada Sent from my телефон
wladi Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Ktoś ogarnia temat z tv w rns? Co kupić żeby chodziło?
patryk10015 Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Ktoś ogarnia temat z tv w rns? Co kupić żeby chodziło? najtańszym kosztem musisz kupić unlocer i kabel od forumowego kolegi woszu i do tego antenę, zasilacz i tuner dvbt np wiwa
patryk10015 Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Ktoś ogarnia temat z tv w rns? Co kupić żeby chodziło? zestaw od woszu musisz kupic unlocer i kabel oraz na alledrogo antene, zasilacz i tuner dvbt np wiwa
wladi Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Ktoś ogarnia temat z tv w rns? Co kupić żeby chodziło? najtańszym kosztem musisz kupić unlocer i kabel od forumowego kolegi woszu i do tego antenę, zasilacz i tuner dvbt np wiwa Kurcze źle się wyraziłem wszystko już mam:banan: chodzi mi o sama antene jaka kupić?
Rekomendowane odpowiedzi