Gość harry19-19 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 z modziłem z twoim zderzaczkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Ja Ci zaraz zmodzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 :polew: o tak tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Siema mordo ale się za Wami stęskniłem:decayed: My za Tobą nie:decayed: Spadaj:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 mam nadzieje że pamiątki Nam przywieziesz Panowie ten węzyk co idzie przy zbiorniczku płynu spryskiwaczy, gdzie on się kończy ? o ktory dokladnie chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Siema mordo ale się za Wami stęskniłem:decayed: My za Tobą nie:decayed: Spadaj:decayed: :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 właśnie szukam felg na zime dla żony i zobaczcie jaki rarytasik opisik FORD FIESTA MK6 FOCUS MK1 FELGI ALUMINIOWE 15'' STAN BDB, CENA ZA KPL FELG. JEDNA DELIKATNIE PODGIETA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 nic tylko brac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 mam nadzieje że pamiątki Nam przywieziesz Panowie ten węzyk co idzie przy zbiorniczku płynu spryskiwaczy, gdzie on się kończy ? o ktory dokladnie chodzi ? http://s15.postimg.org/5g3scbm7r/IMG_9820.jpg o ten przy samym korku niebieskim:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 on tam wchodzi do dolnego zbiorniczka taka ma mnadzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 służy odpowietrzeniu tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Pany na co trzeba spojrzeć żeby było wiadomo że moje zimówki podejdą do B5? http://a4-klub.pl/felgi-opony-156/felgi-stalowe-oponami-zimowymi-dunlop-winter-sport-285872/#post3766090 Oprócz tego że to stal to podejdą. Siema Emigrancie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Pany na co trzeba spojrzeć żeby było wiadomo że moje zimówki podejdą do B5? http://a4-klub.pl/felgi-opony-156/felgi-stalowe-oponami-zimowymi-dunlop-winter-sport-285872/#post3766090 Oprócz tego że to stal to podejdą. Siema Emigrancie Marcin paczka doszła? ---------- Post dopisany at 15:11 ---------- Poprzedni post napisany at 14:06 ---------- Panowie czym wysyłacie zderzaki? Nikt mi nie chce tego wysłać za rozsądne pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 panowie co może być nie tak z jedną lampką podświetlania rejestracji błędu na kompie nie wywala czyli przewodzenie w takim razie musi być a lampa nie świeci czyściłem te blaszki w środku i też nic nie pomogło a jak lampke rozkrece i wsadze poświeci jakiś czas i znowu ten sam problem nawet kombinowałem kiedyś z siłą dokręcenia tej śrubki do lampki bo jak za mocno dokrecilem to np nie swiecila a jak słabiej to np świeciła ma ktoś jakiś pomysł co mogę jeszcze zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Marcin pytałeś o dystanse, mówisz i masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Pany na co trzeba spojrzeć żeby było wiadomo że moje zimówki podejdą do B5? http://a4-klub.pl/felgi-opony-156/felgi-stalowe-oponami-zimowymi-dunlop-winter-sport-285872/#post3766090 Oprócz tego że to stal to podejdą. Siema Emigrancie Marcin paczka doszła? ---------- Post dopisany at 15:11 ---------- Poprzedni post napisany at 14:06 ---------- Panowie czym wysyłacie zderzaki? Nikt mi nie chce tego wysłać za rozsądne pieniądze pocztą w 30zł się idzie zmieścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Pany na co trzeba spojrzeć żeby było wiadomo że moje zimówki podejdą do B5? http://a4-klub.pl/felgi-opony-156/felgi-stalowe-oponami-zimowymi-dunlop-winter-sport-285872/#post3766090 Oprócz tego że to stal to podejdą. Siema Emigrancie Marcin paczka doszła? ---------- Post dopisany at 15:11 ---------- Poprzedni post napisany at 14:06 ---------- Panowie czym wysyłacie zderzaki? Nikt mi nie chce tego wysłać za rozsądne pieniądze Zderzaku to tu wysyłam > Tanie przesyłki kurierskie - firmy kurierskie | przesyłki krajowe i zagraniczne WysylajNajTaniej.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Wykopałem dzisiaj takie cuś Czy to w ogóle możliwe że przy tylu rpm jest tyle na blacie dla AVF? To kwestia tego że silnik po koksie czy przełożen tej skrzyni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Wykopałem dzisiaj takie cuś Czy to w ogóle możliwe że przy tylu rpm jest tyle na blacie dla AVF? To kwestia tego że silnik po koksie czy przełożen tej skrzyni? Skrzynia, to samo masz na skrzyni z BRD lub A6, jest po prostu dłuższa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 chce takom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi