Wojtek_A4 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Wojtek a Ty nie masz na opchnięcie zderzaka od s4 na tył?? niet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Co tu kuhwa za cisza panuje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Co tu kuhwa za cisza panuje?? Powiedziałeś że nie tęskniłeś to nikt z Tobą nie chce teraz pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 dajcie jakieś pikczersy dla waldiego bo on spragniony w tej itali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 No właśnie ---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:14 ---------- Dziękuję dobranoc:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Masy jeszcze pod poduchę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 dostał po poduszkę foto, może spadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 AUDI A4 B6 KOMBI ZDERZAK TYŁ TYLNY (3610780530) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. To b7?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 na moje oko sedan B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 No też tak myślę ale czy w B7 ALT też miał jedną rurę na lewą stronę?? A w ogóle mam problem. Ze spryskiwaczy na szybę leci towar tylko z jednej dyszy i lewego sprysku lampy:facepalm: Co jest z ressztą?? Syf jakiś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 No też tak myślę ale czy w B7 ALT też miał jedną rurę na lewą stronę??A w ogóle mam problem. Ze spryskiwaczy na szybę leci towar tylko z jednej dyszy i lewego sprysku lampy:facepalm: Co jest z ressztą?? Syf jakiś?? jeśli po maskę nic ci nie leci (spadł wężyk), to pewnie przytkał się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 służy odpowietrzeniu tak ? Cytuje : Ważna rzecz w malym dodatkowym zbiorniczku jest malutki otworek na gorze , który łączymy przewodem do przewodu odpowietrzania zbiornika . W przeciwnym wypadku po zalaniu płynu będzie nam sie wylewał Dodatkowo kupiłem jeszcze trojniczek . Nie wiem jak inni ale pewnie zaślepili ten otworek http://img192.imageshack.us/i/zbiornikspryskow1.png/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 :siema: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 :siema: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 ale HCK podejdzie pod quattro? Wie ktoś? raczej nie, musisz szukać do Q ,może od brd quattro jeśli było GYH, HCK, JWR tylko takie 6-tki szły dla BRD. Któraś z nich to będzie Q, bo chyba BRD klepali w wersji 4x4 ... ok HCK, JWR są dla ośki. Jedyna skrzynka dla BRD Q to GYH Getriebe AUDI A4 2,0TDI QUATTRO 125KW Cod:GYH Motor: BRD & Bj.07 | eBay droga suka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Ciekawe jakie ma przełożenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Siemka wszystkim do roboty trza a Wy się tu udzielajcie:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 ale HCK podejdzie pod quattro? Wie ktoś? raczej nie, musisz szukać do Q ,może od brd quattro jeśli było GYH, HCK, JWR tylko takie 6-tki szły dla BRD. Któraś z nich to będzie Q, bo chyba BRD klepali w wersji 4x4 ... ok HCK, JWR są dla ośki. Jedyna skrzynka dla BRD Q to GYH Getriebe AUDI A4 2,0TDI QUATTRO 125KW Cod:GYH Motor: BRD & Bj.07 | eBay droga suka Pisałem Ci że w A6 też były dłuższe skrzynie i też pasują do B6/7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi