Wojtek_A4 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Do Bartka oczywiscie napisalem. Czekam na odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 siema jak by ktoś był zainteresowany mam na sell ori kompletny grill dolny S4 B6 wi fil?? or hał macz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 siema jak by ktoś był zainteresowany mam na sell ori kompletny grill dolny S4 B6 widzę w końcu wróciłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 panowie ratujcie bo potrzebuje rozpiski kostki od zamka w drzwiach a najlepiej to kltory przewod odpowiada za mirkostyk/krancowke, bo wyciagnalem zamek z samochodu i chyba sam mikrostyk jest wsprawy tylko cos w zamku jest zle albo we wiazce :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Marcino87 a ta co Jozek wstawił:AUDI A4 1.8T QUATTRO SKÓRA XENON ZE SZWAJCARII (3639623090) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. fajna ale diesel im będzie ;lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 listwy s4 pomalowane ale dzis za pozno na montaz i pogoda tez nie za bardzo pozwala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 ja bym nie wytrzymał z montażem do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 leje masakrycznie u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Właśnie obejrzałem Iluzję - Dziku, czemu się nie chwaliłeś że dostałeś się do obsady? Tapnięte z SGS III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Rezacze szybkie pytanie di skladanych luster prócz luster i silniczków coś trzeba? Prselacznik i rączka już,prawie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Rezacze szybkie pytanie di skladanych luster prócz luster i silniczków coś trzeba? Prselacznik i rączka już,prawie mam. spinki do boczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 ja się pytam gdzie jest prąd ? kurde od ładnych paru godzin nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 A ja się pytam co jest nie tak z tym pieprzonym zamkiem pasażera.. Sam mikrostyk jest sprawny i jak go przyciskam to zamyka obwód, nie wiem tylko czy na wyjściu z zamka idzie sygnał, bo nie mam schematów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 a kable w wiązce pomiędzy słupkiem a drzwiami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Najpredzej moze byc wina Sent from my телефон Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 a kable w wiązce pomiędzy słupkiem a drzwiami?? Nie spawdze tego, bo nie wiem, które przewody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 jest prąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Najpredzej moze byc wina http://img.tapatalk.com/d/13/10/20/pe3a4uja.jpg Sent from my телефон Wolę się upewnić zanim rozbebeszę tego kondona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 U mnie to wyglądało tak jak na fotce Tapnięte z SGS III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 wpiecie i wypiecie kostki to kilka minut przynajmniej dla mnie ja bym tam poszukal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi