Marcino87 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 jest prąd Jozek podeslac Ci ten przekazbik ? Sent from my телефон Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 jest prąd Jozek podeslac Ci ten przekazbik ? Sent from my телефон PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 wpiecie i wypiecie kostki to kilka minut przynajmniej dla mnie ja bym tam poszukal Jak kilka minut skoro cały boczek trzeba ściągać i prawy próg plastikowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Dobrze gada Andrej Otwierasz drzwi sciagadz gumowa oslone i widac Sent from my телефон ---------- Post dopisany at 00:10 ---------- Poprzedni post napisany at 00:09 ---------- Tu chodzi o ta gume co jest miedzy drzwiami a slupkiem Sent from my телефон Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Dobrze gada Andrej Otwierasz drzwi sciagadz gumowa oslone i widac Sent from my телефон ---------- Post dopisany at 00:10 ---------- Poprzedni post napisany at 00:09 ---------- Tu chodzi o ta gume co jest miedzy drzwiami a slupkiem Sent from my телефон Jutro sprawdzę, ale wątpię że to to, bo nigdy z tym problemów nie miałem w drzwiach pasażera. W drzwiach kierowcy na pewno coś jest z nią nie tak, bo niekiedy przerywa mi głośnik i gaśnie światło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Dobrze gada Andrej Otwierasz drzwi sciagadz gumowa oslone i widac Sent from my телефон ---------- Post dopisany at 00:10 ---------- Poprzedni post napisany at 00:09 ---------- Tu chodzi o ta gume co jest miedzy drzwiami a slupkiem Sent from my телефон Jutro sprawdzę, ale wątpię że to to, bo nigdy z tym problemów nie miałem w drzwiach pasażera. W drzwiach kierowcy na pewno coś jest z nią nie tak, bo niekiedy przerywa mi głośnik i gaśnie światło to na bank tam jest wina także bez lutoli i cyny się nawet nie wybieraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Dobrze gada Andrej Otwierasz drzwi sciagadz gumowa oslone i widac Sent from my телефон ---------- Post dopisany at 00:10 ---------- Poprzedni post napisany at 00:09 ---------- Tu chodzi o ta gume co jest miedzy drzwiami a slupkiem Sent from my телефон Jutro sprawdzę, ale wątpię że to to, bo nigdy z tym problemów nie miałem w drzwiach pasażera. W drzwiach kierowcy na pewno coś jest z nią nie tak, bo niekiedy przerywa mi głośnik i gaśnie światło to na bank tam jest wina także bez lutoli i cyny się nawet nie wybieraj Bez lutoli i cynoli nie byłbym sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Dobrze gada Andrej Otwierasz drzwi sciagadz gumowa oslone i widac Sent from my телефон ---------- Post dopisany at 00:10 ---------- Poprzedni post napisany at 00:09 ---------- Tu chodzi o ta gume co jest miedzy drzwiami a slupkiem Sent from my телефон Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 jak tam podłączyłeś grzanie pełna elektryka śmiga ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 grzania dzis nie robilem bo inne sprawy mi wypadly bezpieczni kzmienilem na 30 i smiga elegancko szukam dalej tego klimatronica 2 din z grzaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 kto ma przekaźnik do servotronica na zbyciu? Z b7 8E0 907 307 F lub G (640 lub 641) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 a czytałeś co Marcin pisał ? inne też chodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 a czytałeś co Marcin pisał ? inne też chodzą Dokladnie Sent from my телефон Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 czytałem, ale na 100 % nie wiem, czy podejdą od b6, skoro magiel od b7 to przekaźniki też bym brał od b7 i jak już to s4, bo na zabawy ze zmianą epromu nie mam chęci ---------- Post dopisany at 00:25 ---------- Poprzedni post napisany at 00:22 ---------- a Marcin jaki ma magiel? z b6 czy z b7?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Ja mam magiel z B7 obecnie siedzi uklad z S4 z 03 roku. Dzialalo rozniez na ukladzie z rs lecz bylo za twardo. Bo pewbie dlatego ze to Rs Potwierdzilem ze pasuje wiec tylko problemy spbie robicie Sent from my телефон ---------- Post dopisany at 01:28 ---------- Poprzedni post napisany at 01:28 ---------- Mowiac uklad mam na mysli przekaznik Sent from my телефон Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 No właśnie o to się wcześniej pytałem... czy wszystko podejdzie pod siebie bez względu na konfiguracje... jak podchodzi to elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 :siema: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Rezacze szybkie pytanie di skladanych luster prócz luster i silniczków coś trzeba? Prselacznik i rączka już,prawie mam. spinki do boczka te Rezacz mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 :siema: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 jakie numery mają te silnivzki do składanych luster? Bo ostatnio widziałem w dobrej kasie Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi