Flyer Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 na pewno nie drazki albo laczniki stab. ? one najczesciej stukaja w B6... wahacze rzadko. na szarpakach to malo co mozna zdiagnozowac - jesli lacznikow stabilizatora nie wymienailes, to ja bym wymienil - niewielki koszt, a one najczesciej padaja.
czester Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Jak szarpaki niewiele wykazują, to jak inaczej sprawdzić zawieszenie
Leman Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Czester spoko luzik często pukają górne gałki , lub tak jak napisał Flyer łaczniki i drążki pukają na prostej czy na skręcie? u mnie pukaja najbardziej na hamowaniu w skręcie i na skręcie
Wąski Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Jak szarpaki niewiele wykazują, to jak inaczej sprawdzić zawieszenie pozostaje tylko rozebrać doctor Nosb zapewne ma jakiś patent np łyżka [br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 09:38_________________________________________________A wklejki dalej nie ma z projektem :gwizdanie:
Leman Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 parowały wam kiedyś reflektory ??jakiś sposób na to ? gdzieś był temat o tym ale nie mogę znaleźć jak wygląda rozklejanie, bo oprócz wiecznie zaparowanych mam jeszcze usyfione w środku...
Nosfer Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 parowały wam kiedyś reflektory ??jakiś sposób na to ? gdzieś był temat o tym ale nie mogę znaleźć jak wygląda rozklejanie, bo oprócz wiecznie zaparowanych mam jeszcze usyfione w środku... Parują mi odkąd je rozkleiłem Trzeba je uszczelnić + można zrobić małą rynienkę przy odpywie wody z podszybia/nadkola - tak, aby woda nie lała się na lampę.
Wandej Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Jak szarpaki niewiele wykazują, to jak inaczej sprawdzić zawieszenie w Audi konczacy sie zawias popiskuje A na szarpakach ci powiedza ze luzow i tak nie ma...Takie zawieszenie
Flyer Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Jak szarpaki niewiele wykazują, to jak inaczej sprawdzić zawieszenie w Audi konczacy sie zawias popiskuje A na szarpakach ci powiedza ze luzow i tak nie ma...Takie zawieszenie dokladnie... wielowahacz ciezko sprawdzic na szarpakach
Flyer Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 mnie sie bardzo podobuje, ale dmuchnij troche powietrza, bo cos malo jest ta felge widzialbym w ladnym graficie
Wąski Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 mnie sie bardzo podobuje, ale dmuchnij troche powietrza, bo cos malo jest ta felge widzialbym w ladnym graficie tak ,tylko dla przymiarki kolor czarny mat lub grafit ????? jak myślicie
Flyer Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 moim zdaniem grafit (taki jak mial np. Mlody, kolor z M3), czarne felgi mnie nei przekonuja do konca... za bardzo ginie wzor.
David Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Chlopaki rezal ktos z was wejscie 12v w bagazniku takie pod lodowke turystyczna,widzialem takie cos w passacie kombi
slepy Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Chlopaki rezal ktos z was wejscie 12v w bagazniku takie pod lodowke turystyczna,widzialem takie cos w passacie kombi w a4kach, też to wychodziło
David Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Chlopaki rezal ktos z was wejscie 12v w bagazniku takie pod lodowke turystyczna,widzialem takie cos w passacie kombi w a4kach, też to wychodziło tak ale pewnie w trumniakach a nie w sedanach :gwizdanie:
Chuck Norris Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 W sedanach też było te gniazdko, tylko nie liczni mają, pamiętam że miał powstać pewien pod klub dla naszych sedanów B6 bez gniazda 12V w bagażniku, ale nic nie wyszło :polew:
slepy Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 W sedanach też było te gniazdko, tylko nie liczni mają, pamiętam że miał powstać pewien pod klub dla naszych sedanów B6 bez gniazda 12V w bagażniku, ale nic nie wyszło :polew: było było
Młody_drog Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Już gdzieś w dywizjonie byli Ci zajebiści z gniazdkami w bagaju, u mnie niestety też bida :<
Rekomendowane odpowiedzi