Fr0styyy. Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Możliwe jest to, że reflektory siedzą nierówno, bo kiedyś pas przedni ściągali w niemieckim ASO? Jakbym ich nie włożył to i tak trochę odstają od błotnika.. Da się te plastikowe prowadnice pod reflektorem wyregulować?
POWER-KRIS Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Tak są na srubach i maja regulacje. Sony Xperia Tapatalk 4.
jozek726 Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Józek dlaczego sprzedajesz swoje 16" ktore kupiłeś na zimę?? Bo gość który mi to malował zj***ł trochę robotę a ja lubię mieć wszystko pięknie Artur daj PW za ile byś ogarnął mi pomalowanie felg jak się należy
Wandej Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Turzol napisz do kolego bakus on robi takie dp z kwasu:wink: Witka z rana:hi: sobota o suchym pysku bo mam nietypową grype:kwasny: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
H4mm3R Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Turzol napisz do kolego bakus on robi takie dp z kwasu:wink: Witka z rana:hi: sobota o suchym pysku bo mam nietypową grype:kwasny: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Za kosmiczne pieniądze
julo23 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Pany szukam sensownego DP do AVFNada się coś takiego? downpipe Audi A4, Audi A6, VW Passat i Skoda Suberb 1.9 TDI | RM MOTORS jeśli DP to miniumum 2.5cala ja mam 2,5 cala i jest malina. tylko po co kupowac gotowca jak mozna podjechac do tłumikarza i za 100zł wspawa mi nową plecionkę i kawałek rury do starych mocowan i jest malina Aż wstyd przyznać ale ciągle nie ogarnąłem wywalenia katalizatora. Plecionka jest jego częścią ? Czy zwykła plecionka jest węższa niz 2,5 cala ?
Artur82 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Józek dlaczego sprzedajesz swoje 16" ktore kupiłeś na zimę?? Bo gość który mi to malował zj***ł trochę robotę a ja lubię mieć wszystko pięknie Artur daj PW za ile byś ogarnął mi pomalowanie felg jak się należy Józek i tak teraz jest ciężko z terminem ale jeśli nie pójdą to za tydzień możemy się dogadywać, bo teraz mam ciężko z czasem
Marcino87 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Panowie czym wyczyscic skore by byla taka matowa a nie blyszczaca ? Sent from my телефон
Wojtek_A4 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Nie chce ktos wymienic sie na fotele s line b6 speed full elektryka na zwykle z doplata? Albo chetnie kupie komplet s line b6 pol skory w normalnych pieniadzach:wink:
turzol Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Panowie czym wyczyscic skore by byla taka matowa a nie blyszczaca ? Sent from my телефон Colourlock cleaner i confitioner jako zestaw
wladi Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Nie chce ktos wymienic sie na fotele s line b6 speed full elektryka na zwykle z doplata?Albo chetnie kupie komplet s line b6 pol skory w normalnych pieniadzach:wink: Poka fotki:naughty:
miedzikos Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Dokładnie jak Turzol pisze, ewentualnie gliptone [tylko tu odżywka ma strasznie intensywny zapach skóry - jak kto lubi ale mi nie przypadło do gustu ]
Wojtek_A4 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Nie chce ktos wymienic sie na fotele s line b6 speed full elektryka na zwykle z doplata?Albo chetnie kupie komplet s line b6 pol skory w normalnych pieniadzach:wink: Poka fotki:naughty: Deszcz napie...
Rekomendowane odpowiedzi