Artur82 Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 ja zdemontowalem i zamontowalem jeszcze raz i wszystko hula jak trza
laki83 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 ale zdemontowałeś ramiona czy same wycieraczki?
Stolkien Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Ja miałem dokładnie to samo. juź miałem kupować nowie pióra, Ale zdaźyła mi się przygoda z Tirem (kamień zbił mi szybę ) i po wymianie szyby z ubezpieczenia Tira. Wycieraczki chodzą pięknie. Stare pióra jak nówki wycierają.
Wąski Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 coś mi bardzo chodzi gwint po głowie http://allegro.pl/zawieszenie-audi-a4-tuning-firmy-kw-i1482346828.html warto coś takiego regenerować?? czy brać chinola MTS TA-technix ?? możne ja będę sprzedawał swój w dobrej cenie
antonio Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 w którym grillu znaczek jest prawidłowo umieszczony? 1) 2)
badboy Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 moim zdaniem na 2 i lepiej optycznie wygląda
czester Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Pany cuda się zdarzają, wczoraj na giełdzie dorwałem takie dwa zderzaki i teraz mam dylemat, czy zostawić sobie s-line, który będzie pasował mi do przodu i uzupełni w całości s-line exterior, czy założyć S4 który jest dużo masywniejszy i w sumie bardziej mi się podoba, i ewentualnie szukać przodu, albo zostawić przód s-line a tył S4. Generalnie bardziej podoba mi się przód z s-line niż z S4. Poza tym jak pomaluje na czarno tego s-lina to zleje się w całość i pewnie nawet nie będzie widać takiego efektu jak na jasnych lakierach. Jeden z tych zderzaków będę miał do opchnięcia. Czekam na opinie Uploaded with ImageShack.us
MAGIC87 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 to teraz sepy sie rzuca... bo kazdy rezna na 2 wydeszki
czester Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Wiem, że marcin szuka takiego zderzaka, także będzie brany pod uwagę :gwizdanie:
Stolkien Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Marcin to nieśmiało pisze że auto sprzeda. ;(
Młody Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Jest S4 albo s line a nie S4 i s line nie rób wsi
czester Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Oba do avanta? :gwizdanie: Oba :gwizdanie: Nie czaić się na zderzaki, tylko doradzać który ma zostać
Chuck Norris Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Dla mnie ogólnie bardziej się podoba S- line, ale każdy ma inny gust. Już nie wspomnę o tym, że trochę będzie wiało wsią jak będzie przód s line, a tył s4.
MARCIN607 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 dawaj cenę na pw albo tutaj :gwizdanie:
Młody Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 dawaj cenę na pw albo tutaj :gwizdanie: Ten to zawsze wali wprost
czester Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Obawiam się, że na czarnym ten s-line się po prostu zgubi jak by został S4 to pewnie przód też bym zrobił z esy. Czy do zderzaka z S4 pasują halogeny, spryski i zaślepki sprysków z normalnego ?
Rekomendowane odpowiedzi