domin79 Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Edytka te jak bym wziął to napewno by do Ciebie przemówiły.....to 19":slina: Wladi tak po przemysleniu mi sie bardzi podobaja Twoje 18" Artu ma racje , do srebrnego ciezko spasować dobre koło a do tego najlepiej wygląda jak ma ramiona blisko siebie:wink:
wladi Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Edytka te jak bym wziął to napewno by do Ciebie przemówiły.....to 19":slina: Wladi tak po przemysleniu mi sie bardzi podobaja Twoje 18" Poważnie? Chyba dlatego że takie masz i Ci się znudziły:decayed:---------- Post dopisany at 20:27 ---------- Poprzedni post napisany at 20:26 ---------- k**wa zjebaliście mi całego plana teraz:facepalm:
Wandej Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 chłopaki czy ktoś z was ma jakies opinie na temat tych tarcz?Tarcze hamulcowe ATE POWER DISC AUDI A4 / A6 CENA (3631770599) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. warte to coś? Kiedyś smigałem na takich w B5. żadna różnica według mnie z normalną tylko szybciej się ścierają. Za 500zł w tym rozmiarze miałbyś OZ nawieracanego pewnie:wink:
Artuditu Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 chłopaki czy ktoś z was ma jakies opinie na temat tych tarcz?Tarcze hamulcowe ATE POWER DISC AUDI A4 / A6 CENA (3631770599) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. warte to coś? Kiedyś smigałem na takich w B5. żadna różnica według mnie z normalną tylko szybciej się ścierają. Za 500zł w tym rozmiarze miałbyś OZ nawieracanego pewnie:wink: Miałem w passacie,szybko sie scieraja zarówno tarcze jak i klocki.Felgi dosc mocno zasypane pyłem.co do jakosci hamowania to raczej srednie lub słabe w porównaniu do ferodo.drugi raz nie kupię
Marcino87 Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 http://img708.imageshack.us/img708/9761/tanv16lr86jafcrzp75xfwu.jpg
Artur82 Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Edytka te jak bym wziął to napewno by do Ciebie przemówiły.....to 19":slina: Wladi tak po przemysleniu mi sie bardzi podobaja Twoje 18" Poważnie? Chyba dlatego że takie masz i Ci się znudziły:decayed:---------- Post dopisany at 20:27 ---------- Poprzedni post napisany at 20:26 ---------- k**wa zjebaliście mi całego plana teraz:facepalm: Wladi bo te Twoje zamiast sprzedawać muszę opier...dolić czy w piękny srebrny kolor i będzie malinka!! Zostaw to koło
wladi Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Dobra pomyślimy:decayed: tylko że ja chcę 19":facepalm:
daniels Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 chłopaki czy ktoś z was ma jakies opinie na temat tych tarcz?Tarcze hamulcowe ATE POWER DISC AUDI A4 / A6 CENA (3631770599) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. warte to coś?zdecydowanie lepsze są te Tarcze i bębny hamulcowe: nawiercanie i tuning
amaradaar Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Edytka te jak bym wziął to napewno by do Ciebie przemówiły.....to 19":slina: Wladi tak po przemysleniu mi sie bardzi podobaja Twoje 18" Artu ma racje , do srebrnego ciezko spasować dobre koło a do tego najlepiej wygląda jak ma ramiona blisko siebie:wink: Do srebraka tylko szprychy
Artur82 Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Edytka te jak bym wziął to napewno by do Ciebie przemówiły.....to 19":slina: Wladi tak po przemysleniu mi sie bardzi podobaja Twoje 18" Artu ma racje , do srebrnego ciezko spasować dobre koło a do tego najlepiej wygląda jak ma ramiona blisko siebie:wink: Do srebraka tylko szprychy a co Ty gadasz...nie widziałeś ładnego srebra na feldze w "moim" wykonaniu
wladi Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Mi się takie cuś podoba ale musiała by być wtedy gleba:whistling:
wladi Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 mi po głowie chodzą rs4 w 19''No a o czym ja cały czas mówię
daniels Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Wladis Linea Corse Dyna wheels on 2004 Audi B6 S4| WHEELDUDE.COM
Wandej Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Mi się takie cuś podoba ale musiała by być wtedy gleba:whistling:http://img707.imageshack.us/img707/8278/rayf.jpg I 19' cieniasie:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
wladi Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 WladisLinea Corse Dyna wheels on 2004 Audi B6 S4| WHEELDUDE.COM No ładne ale na srebrnym będą inaczej gadać
MARCIN607 Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 dzisiaj miałem dzień bez forum-masakra :thumbdown:
laki83 Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 chłopaki czy ktoś z was ma jakies opinie na temat tych tarcz?Tarcze hamulcowe ATE POWER DISC AUDI A4 / A6 CENA (3631770599) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. warte to coś? Kiedyś smigałem na takich w B5. żadna różnica według mnie z normalną tylko szybciej się ścierają. Za 500zł w tym rozmiarze miałbyś OZ nawieracanego pewnie:wink: Miałem w passacie,szybko sie scieraja zarówno tarcze jak i klocki.Felgi dosc mocno zasypane pyłem.co do jakosci hamowania to raczej srednie lub słabe w porównaniu do ferodo.drugi raz nie kupię dzieki chłopaki wiec dam sobie z nimi spokój
Rekomendowane odpowiedzi