Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam. Chłopaki wiecie może kto z Forum ma Avanta B6 S-LIne, Czarnego, Z jasnym środkiem , i na Blachach FZI ....?

Miał Ramki Rejestracji z naklejkami Klubu.

w sobotę spotkałem się z nim na światłach w Kielcach. Kontakt wzrokowy też został nawiązany :)

I zastanawia mnie Kto To.

heh zgadza się byłem na weekend w Kielcach w szkole :naughty: pamiętam to spotkanie wzrokowe :tongue4:[br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 10:17_________________________________________________

widziałem już te listwy tylko lipa że nie ma w komplecie na kokpit;///[br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 10:19_________________________________________________A tak przy okazji wiecie może kto w okolicach Poznaniu lub na miejscu mógłby mi pomóc w montażu Concerta 2din? :gwizdanie:

Opublikowano

heh zgadza się byłem na weekend w Kielcach w szkole :naughty: pamiętam to spotkanie wzrokowe :tongue4

Ładnie się Avant z bliska Prezentuje :)

Szkoda, że na pocztę musiałem skręcać. Bo chętnie bym przesprintował z Tobą :)

Daj znać jak będziesz jeszcze w Kielcach :evil:

Opublikowano

panowie... jako, że będę musiał pomalować całe auto w ramach AC... pomyślałem, że pomaluje na inny kolor. Na pewno na czarny. Tylko który? Myśle nad Phantom Black...

aktualnie mam LY9B, zwykła czerń.

Opublikowano

ja bym brał ten niebieski z palety s-line czy tam s4 :evil: :evil: :good:

Opublikowano

ja bym brał ten niebieski z palety s-line czy tam s4 :evil: :evil: :good:

Tja... a pozniej sprzedaj auto z innym kolorem... :gwizdanie:

panowie... jako, że będę musiał pomalować całe auto w ramach AC... pomyślałem, że pomaluje na inny kolor. Na pewno na czarny. Tylko który? Myśle nad Phantom Black...

aktualnie mam LY9B, zwykła czerń.

zrob tez duzo dokladnych zdjec, zeby pozniej nie powiedzieli Ci, ze fura po dachu.

Opublikowano

a co sie stalo Gik ze musisz malowac cale...ile z AC Ci wyplacili za caly??

Opublikowano

Gradobicie :polew:

Opublikowano

porysowali mi dziś rano całe auto... a jeszcze nic nie wypłacili :tongue4:. Ale AC mam full opcje. Bezgotówkowa, bez zamienników więc oddam auto to porządnej lakierni i będzie jak trzeba... innej opcji nie dopuszczam nawet do myśli... .

A z tym kolorem nikt nic nie wie o czarnych? w sieci ciężko też znaleźć podobne tematy.

W ogóle jakie czarne jeszcze audi wypuszczało, poza moim Ly9B i Phantom Black LZ9Y.

Opublikowano

dzięki Nosfer :) czyli jednak jedyną inną opcją jest phantom black... . I chyba taki wybiorę. Powinien być lepszy w utrzymaniu niż mój dotychczasowy.

Teraz tylko przydała by się jakaś opinia użytkownika tego koloru, w jaki odcień wpada pod słońcem? Bo w cieniu to wszystkie czarne są prawie takie same :kox:

Opublikowano
pamiętam to spotkanie wzrokowe :tongue4:

chętnie bym przesprintował z Tobą :)

Daj znać jak będziesz jeszcze w Kielcach :evil:

Ale giejnia :sick3::polew:

Gik co za roznica? Kazdy czarny przejebane utrzymac jak nalezy :)

Opublikowano

jest roznica, czarna perla, a akryl... spora roznica :tongue4:

Opublikowano

Panowie mam pytanie, a mianowicie cos mi skrzeczy kierownica (moze kolumna nie wiem) jak nia krece...wydja mi sie ze objaw jest ten dopiwero wtedy jak sie auto "podgrzeje"...co to moze byc??

PS. dodam ze zawieszenie jest :good: tzn. wahacze

Opublikowano

mam to samo... podejrzewam, ze kolumna kierownicy