Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a nie, to ja mam co innego, u mnie ewidentnie bardzo cicho jeczy kolumna kierownica, bo to nie idzie z silnika.

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie mam pytanie, a mianowicie cos mi skrzeczy kierownica (moze kolumna nie wiem) jak nia krece...wydja mi sie ze objaw jest ten dopiwero wtedy jak sie auto "podgrzeje"...co to moze byc??

Zaby sie zalegly a jak sie zagrzeje to im za cieplo i skrzeczą :polew:

Opublikowano

a nie, to ja mam co innego, u mnie ewidentnie bardzo cicho jeczy kolumna kierownica, bo to nie idzie z silnika.

oo, też to mam... dopiero kilkanaście dni temu to usłyszałem... wiesz może co konkretnie tak jęczy?

Opublikowano

nie wiem, do tej pory to olewalem :decayed:

ja mam problemy ze wspomaganiem od dobrych 2 lat (najpierw pompa wspomagania zamiennik w 2.5tdi, a teraz kulejaca pompa w 2.7tt) i pewnie dzieki temu kolumna "dostala" - tak jakby jakas guma tarła... czasem to slychac mocniej, czasem mniej.

generalnie bardziej wk***ia mnie trzeszczace oparcie z tylu, roleta, i czasem podlokietnik... i cos tam jeszcze :polew:[br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 12:12_________________________________________________

Widze tam BOSE wzamk z tuba :naughty: i cena chyba taniej nie mozna :cool1:

http://allegro.pl/audi-bose-subwoofer-a4-avant-8e9-combi-i1517402369.html :decayed:

w opisie tylko "glosnik", nie ma mowy o wzmacniaczu...

Opublikowano

Ja bym tam tyrknal , może nie wie sprzedajacy co sprzedaje :wink4:

Opublikowano

co polecacie do czyszczenia jasnej tapicerki ze skory :mysli:

Opublikowano

Wzmacniacz z tubą bose sprzedany 3dni temu :) także nie wiem co koleś by zrobił po zalicytowaniu tej aukcji.

Opublikowano

kto mi powie ile takie listwy od a6 sa warte?

listwyaudia6.jpg

Opublikowano

To jest S6

Opublikowano

Ty masz S6,A6 C5 czyli do 2004 te z linku to allroad 2004 w górę czyli A6 C6 :) a ile warte nie wiem pewnie z 600-700zł :)[br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 16:42_________________________________________________Albo Twoje to też allroad C5 takie http://allegro.pl/audi-a6-97-04-allroad-listwy-drzwi-listwy-progowe-i1505482256.html nigdy się nie zagłębiałem w C5 . Na 100% nie są seryjne.

Opublikowano

w Danii moge te listwy miec za 500zl i nie wiem czy nie kupic na handel ale wogole ktos to lyknie? np z a6 klub? bo jak mam kupic i maja lezec z pol roku to se daruje

Opublikowano

Nie wiem . Jak znajdziesz do C6 po 2004 r od S6 to ja kupie od Ciebie od ręki :cool1: a do a6 klubu to nie wiem tam hitem są przyczepki takie mody to nie to forum :kox:

Opublikowano

Mlody fajna masz fotke swojej A6 :gwizdanie:

Opublikowano

To nie moja ale do dwóch tygodni efekt będzie taki sam :wink4:

Opublikowano

Mlody fajna masz fotke swojej A6 :gwizdanie:

najładniejsz jest ta tęcza :polew: :polew: :polew: - czekamy co tam Młody wymodzisz- ja ostatnio ogladałem C6 3,0TDI w sedanie w Q za 49k za 2-3 lata też się skuszę na taką fure :good:
Opublikowano

Jest rozebrana . Zastanawiam się czy da się podłączyć lusterka z kierunkiem pod boczny kierunkowskaz :naughty: dla elektryka była to ciemność :confused4: a szkoda lusterek za 2.000 :)